23948sdkhjf

BUILD; Vådrum - kursus på baggrund af SBi-anvisning 252

I alt DKK 4.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
18. marts 2020

18. marts 2020

Få den nyeste viden om, hvordan gulve, vægge og installationer udføres i vådrum, dvs. badeværelse, bryggers og vaskerum, så kravene i bygningsreglementet er overholdt, og der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader. Af samme grund har SBi’s anvisninger om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser. Dette kursus tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252, som beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer i vådrum kan udføres, så bygningsreglementets krav er opfyldt.

DET FÅR DU MED HJEM

  • Viden om hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt
  • Kendskab til vådrumszoner, belastningsklasser og valg af materialer, så som membraner, fliser, fuger, tapet, isolering etc.
  • Indsigt i korrekt opbygning af gulv- og vægkonstruktioner samt sikring af vandtætte overflader og fuger
  • Viden om renovering af badeværelser
  • Indsigt i udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer

Du skal med andre ord være forberedt på et tæt pakket program.

UNDERVISERE
På kurset bliver du undervist af forfatterne til SBi-anvisning 252. Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på området, samt seniorforsker Martin Morelli, som er en af BUILD's yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

Kurset afholdes to gange om året - de næste gange er 18. marts og 30. september 2020

Undervisningsadresse

BUILD, Aalborg Universitet København
A. C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.344