23948sdkhjf

Systematisk vedligehold på automatiske maskiner

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
24. september 2019

13. november 2019
Systematisk vedligehold på automatiske maskiner mfl.

Deltageren kan vejlede kunder og driftspersonale med henblik på at opnå energibesparelser inden for el, vand, varme og ventilation i bygninger til beboelse og mindre institutioner. Endvidere får deltageren kendskab til den globale effekt af det stigende energiforbrug samt til bygningsreglementets krav til fremtidens miljørigtige og tekniske byggerier.

Deltageren opnår viden om hovedelementerne i vedligeholdssystemer og edb-styrede vedligeholdssystemer, og kan foretage dataopsamling til brug for rapportering, historik og til kvalitetsstyringssystemer i forbindelse med vedligehold. Deltageren kender til fejludvikling, Overall Equipment Effectivity (OEE) og samspillet mellem produktionen og reparatørerne samt de grundlæggende elementer i vedligeholdelsesprogrammer, herunder et-punktslektioner. Deltageren kan styre/kontrollere vedligeholdelsesarbejdet.Deltageren kan anvende elementer af de hyppigst forekommende vedligeholdssystemer, enkle tilstandskontrolmetoder, samt anvende metoder til vedligeholdelse af anlægsdokumentation, og kan medvirke ved udvælgelse og afprøvning af et mindre vedligeholdelsesprogram, samt assistere ved indførelsen af systematisk vedligehold.

Deltageren kan medvirke til at ændre og udvikle en produktionsvirksomheds sikkerhedskultur. Deltageren kan medvirke ved beskrivelse og analyse af en sikkerhedskultur samt afdække barriererne for en mere sikker adfærd i en virksomhed med henblik på en stadig forbedring af arbejdsmiljøresultaterne. Deltageren kan på baggrund af erfaringer fra praktiske arbejdssammenhænge inddrage kolleger i læreprocesser, der sikrer en god sikkerhedskultur. Deltagerne kan i samarbejde med den arbejdsmiljøansvarlige udforme en handleplan med forslag til god personlig og kollegial risikoadfærd på egen arbejdsplads.

Undervisningsadresse

Fredericia Maskinmesterskole, Købmagergade 86, 7000 FredericiaKontaktinformation
EUC Lillebælt
Teknikervej 2
7000 Fredericia
Danmark

Henrik Helios
Telefon: +45 79201111
Fax: +45 79201112


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.152