23948sdkhjf

Afgangsprojekt - socialformidler

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
26. marts 2020

26. juni 2020
Dit udbytte

Med afgangsmodulet gennemfører du diplomuddannelsen i Socialformidling. Du viser, at du kan bruge dine nye kompetencer i praksis og er i stand til at formulere og afgrænse et problem.

Du bliver bedre til at:

  • Beskrive, analysere og vurdere en problemstilling med brug af relevante teorier og metoder
  • Formulere og afgrænse en problemstilling
  • Jonglere mellem forskellige aspekter af din socialfaglige viden
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Jfr. Studieordningen: Afgangsprojekt

På afgangsmodulet får du først input om de forskellige faser i et projektarbejde, indsamling af data og analysestrategier samt krav til indhold i projektrapporten. Sideløbende arbejder du videre med det endelige projekt, som skal udmøntes i en skriftlig rapport. Under hele forløbet har du mulighed for vejledning på dit personlige projekt.

Læs hele beskrivelsen

Modulet er relevant for dig, der vil afslutte en hel uddannelse i socialformidling eller social diplomuddannelsen/fleksibel diplomuddannelse med et afgangsprojekt inden for det socialfaglige område.

  • Du skal opfylde kravene om et bestået uddannelsesforløb bestående af de øvrige moduler på Diplomuddannelsen i socialformidling svarende til 45 ECTS eller
  • Du skal opfylde kravene om et tilsvarende bestået uddannelsesforløb på Den sociale diplomuddannelse svarende til minimum 45 ECTS, indeholdende de obligatoriske moduler
  • Du skal opfylde kravene om et diplomuddannelsesforløb i øvrigt, som indeholder moduler svarende til 45 ECTS (fleksibel diplomuddannelse)

Undervisningsadresse

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.32