23948sdkhjf

Grundlæggende montage- og loddeteknik på print

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
17. juni 2019

28. juni 2019
Grundlæggende montage- og loddeteknik på print Skolefagkode: 47887
Varighed: 10,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1240,00 kr.
Pris for ledige: 8219,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 8219,50 kr.

Målgruppe
Kurset er et grundkursus. Det retter sig især mod ufaglærte med ingen eller meget lidt kendskab til lodde- og montageteknik, der ønsker eller lige har fået arbejde i produktionen i en elektronikvirksomhed. Kurset kan med fordel kombineres med andre grundkurser inden for elektronikindustri.

Formål:
På kurset får du grundlæggende viden om HMD og SMD komponenter, loddeudstyr, loddeprocesser og kvalitetssikring i forhold til IPC A-610 standarden. Du lærer at anvende styklister og placeringstegninger og at udføre enkle manuelle montage- og loddeopgaver på print monteret med HMD og SMD komponenter samt at udføre kontrol af eget arbejde.

Indhold:
Efter gennemført kursus kan deltageren genkende almindeligt forekommende komponenter og har kendskab til deres mærkning, kodning og emballering. På baggrund heraf kan deltageren anvende styklister og placeringstegninger til fremstillig af print og håndtere komponenter og print korrekt, så de sikres mod påvirkning af ESD. Deltageren har også kendskab til almindeligt manuelt loddeudstyr og vedligeholdelse af dette, samt til manuelle og automatiske Flow og Reflow loddeprocesser og kan på baggrund heraf udføre grundlæggende manuelle montage- og loddeopgaver på print monteret med HMD og SMD komponenter. Deltageren har desuden kendskab til Workmanship standard IPC A-610 og kan anvende standarden til at foretage egenkontrol af udført arbejde, bl.a. ved brug af simpel mikroskopi. Endvidere har deltageren kendskab til montage og lodning af stik og kabler og kan udføre simpel boxbuilding.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus Syd, Hasselager Allé 2, 8260 Viby JKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.213