23948sdkhjf

National Svejsekoordinator - Modul 1 - Kvalitetsstyring af svejsearbejder - Aalborg

Undervisningsregion
Danmark > Nordjylland > Aalborg Kommune
Periode(r)
26. august 2019

30. august 2019
3. februar 2020

7. februar 2020
24. august 2020

28. august 2020

Uddannelsesforløbet til National svejsekoordinator er et attraktivt tilbud til de virksomheder, som fremstiller blivende bygnings- og konstruktionskomponenter i stål eller aluminium, og skal CE-mærke deres produkter i henhold til DS/EN 1090-1. Forløbet henvender sig til alle, der arbejder inden for metalbranchen i forhold til bygningsreglementet BR18 og ønsker at opkvalificere sig inden for svejsekoordination. 

National Svejsekoordinator - Modul 1 - Kvalitetsstyring af svejsearbejder

Kursusindhold/mål:

Du får kendskab til udarbejdelse af en kvalitetsmanual for kvalitetsstyring af et produktionsforløb i et svejseværksted med baggrund i bygningsreglementet BR18, iht. reglerne i DS/EN 1090 serien og DS/EN ISO 3834 serien, samt nationale annekser. Du lærer ud fra en kravspecifikation at vælge udførelsesklasse iht. DS/EN 1090-2 og deraf kvalitetsniveau for et svejseværksted. Der arbejdes med procedurebeskrivelser og formularer i henhold til standardernes krav, og en projektopgave giver mulighed for at praktisk anvendelse af kravelementerne. Du får kendskab til kravene til svejsekoordination iht. DS/EN ISO14731, samt hvordan du kan anvende standarden. Desuden får du en grundlæggende forståelse for kvalitetsstyring i relation til specifik anvendelse og løbende evaluering af kvalitetssystemet gennem intern audit.

AMU-mål: 46981

Varighed: 5 dage

Se alle moduler på National Svejsekoordinator uddannelsen her.

Tilmelding hvis du er i job eller selvstændig:

Du eller din arbejdsgiver står selv for kursustilmeldinger og ansøgning om VEU-godtgørelse og tilskud til befordring ved AMU-kurser. Dette gøres via portalen www.efteruddannelse.dk. 
Når du klikker "Tilmeld" på en kursusside, bliver du automatisk linket videre til www.efteruddannelse.dk. 

TECHCOLLEGE står gerne til rådighed med vejledning i brugen af www.efteruddannelse.dk. 

Du kan komme godt fra start med denne vejledning til tilmelding og søgning af VEU-godtgørelse.
Mangler du en digital signatur, kan du bestille en gratis her.


Tilmelding hvis du er ledig:

Hvis du er ledig, skal du blot klikke på ”tilmelding” på kurset på vores hjemmeside og svare nej til, at du er i job. Herefter skal du udfylde tilmelding. Husk at skrive kontaktoplysninger på din jobcentersagsbehandler i bemærkningsfeltet. Vi sørger efterfølgende for at sende aktuelle blanketter til dig, dit Jobcenter og A-kasse.

Du er altid velkommen til at kontakte Brit Godsk på telefon 72505244, hvis du har spørgsmål. 

Indkaldelse:

Ved tilmeldingen vælger du/din arbejdsgiver selv, om indkaldelsen til kurset skal sendes til enten dig eller din arbejdsgiver, ligesom du/din arbejdsgiver selv vælger, om indkaldelsen skal sendes pr. e-mail eller pr. post. Hvis der er valgt post, bliver indkaldelsen sendt til e-boks.

Undervisningsadresse

TECHCOLLEGE - Metalafdelingen
Sigrid Undstes Vej 3
9220 Aalborg ØstKontaktinformation
TECHCOLLEGE
Sigrid Undsets vej 3
9220 Aalborg Øst
Danmark

Berit Godsk Jensen
Telefon: +45 7250 5244


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.158