23948sdkhjf

Temadag om ecodesign

I alt DKK 495 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
5. november 2018

5. november 2018

Nye ecodesign- og energimærkningskrav for en lang række energiforbrugende produkter er allerede blevet introduceret - og der er flere på vej. Det kan dog være svært at følge med alle de nye krav og regler,

Den 5. november 2018 inviterer Teknologisk Institut dig til en lærerig temadag om ecodesign. Temadagen sætter fokus på de nye og kommende ecodesign- og energimærkningskrav og tager et kig på processerne bag udviklingen af reglerne samt administrationen og effekten af markedsovervågning og ecodesignreglerne.

Du kan blandt andet:

  • Møde Energistyrelsen og Sikkerhedsstyrelsen, som vil give deres bud på, hvilke krav og regler du skal forholde dig til - og hvilken betydning de vil have for dig. 
  • Høre hvordan indførelsen af ecodesign- og energimærkningskravene ikke kun bidrager med én fordel, men mange fordele - som f.eks., hvordan man skaber fælles spilleregler, og hvordan man igennem en udviklingsproces kan bringe produkter helt frem i forreste række og lave internationale konkurrencedygtige produkter.
  • Finde ud af hvordan ecodesign minimumskravene er blevet til danske handelssucceser gennem tre gode historier.

Se det fulde program her: www.teknologisk.dk/k90286

Temadagen er målrettet energirådgivere og energiansvarlige samt beslutningstagere vedrørende energi i både små, mellemstore og store virksomheder.

Undervisningsadresse

Teknologisk Institut,
Teknologiparken
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

Send til en kollega

0.243