FSMA / PCQI training

I alt DKK 15.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
12. november 2018

14. november 2018

Målgruppe
Medarbejdere hos fødevareproducerende virksomheder, specielt de der leverer til USA.

 

Kursets sprog
Kursusmaterialet er på engelsk, men der tales dansk i undervisningen.

 

Indhold
Betjener du kunder i USA? I så fald kan din virksomhed have brug for en uddannet ”Preventive Controls Qualified Individual” (PCQI). Denne person skal have gennemført en uddannelse i udvikling og anvendelse af risikobaseret forebyggende styring.

  • Hvordan basisprogrammer og generelle GMP-regler hænger sammen med Food Safety Plan (Fødevaresikkerhedsplan)
  • Identificerer risikofaktorer, der kræver forebyggende styring, derefter beslutte samt implementere den mest hensigtsmæssige forebyggende styring, der er nødvendig for at styre disse risikofaktorer.
  • Hvordan man kan overvåge forebyggende styring og anvende effektive korrigerende handlinger over for de bagvedliggende årsager, for at sikre at styringen virker
  • Hvordan verificering og validering af forebyggende styring skal inkluderes i en fødevaresikkerhedsplan
  • Hvilke registreringer skal opretholdes og inkluderes som en del af en fødevaresikkerhedsplan
  • Hvordan man effektivt kan udvikle et leverandør godkendelsesprogram

 

Ved færdiggørelsen af denne uddannelse, vil deltagerne have fået den grundlæggende viden om udvikling, implementering og vedligeholdelse af Fødevaresikkerhedsplanen krævet af FDA under FSMA reglen.

 

Dette kursus giver et detaljeret overblik over den forebyggende styring, der er nødvendig i et fødevareproducerende erhverv og er også anvendelig for virksomheder, der ikke eksporterer til USA.

 

Indkvartering

Ved tilmelding bliver du automatisk tilmeldt overnatning - samt aftenforplejning. Prisen er 2.400,- ekskl. moms og lægges oveni kursusprisen. Ønsker du ikke at gøre brug af dette, skriv det venligst i kommentarfeltet ved tilmelding. Kurset er et intensivt forløb, så det anbefales at overnatte på kursusstedet.

 

Alle nævnte priser er ekskl. moms.
 

UNDERVISERE
Inge Dorthe Hansen, Lead Auditor

Inge Dorthe Hansen har mere end 15 års erfaring med fødevaresikkerhed, og hun er en ekspert i forhold omkring fodervirksomheder. Hun er en værdsat indlægsholder og underviser og har gennemført kurser i det meste af verden.

Undervisningsadresse

BEST WESTERN Hotel Fredericia
Vestre Ringvej 96 , 7000 Fredericia



Kontaktinformation
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark

Mette Lau
Telefon: +45 25207178


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.401