23948sdkhjf

Optimér din viden om transformerstationer (10/0,4 kV)

I alt DKK 7.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
28. oktober 2019

29. oktober 2019

Rundt i Danmark driver elnetselskaberne i alt ca. 70.000 stk. 10/0,4 kV transformerstationer, så en fornuftig drift og vedligeholdelse er central for økonomien i branchen.

Hvis du er en af de mange medarbejdere i elnetselskaberne - eller hos deres entreprenører - der udfører drift og vedligeholdelse i forbindelse med transformerstationer, kan du have glæde af kurset ”Optimér dine transformerstationer”.

På dette kursus tilbyder vi dig, hvad enten du er projektleder, montør, serviceleder eller andet, grundlæggende viden om, hvordan transformerne er konstrueret og virker. Udover et stærkere teoretisk fundament går vi på kurset også skridtet videre og fortæller om omsætningsforholdets og koblingscifferets betydning ved paralleldrift.

Med dette kursus får du som deltager en bedre forståelse for transformerstationerne liv og helbred, ligesom du bliver ekstra kvalificeret til selv at finde og udbedre fejl… med mere effektiv drift (og bedre benchmark) til følge.

At forstå juraen er også vigtigt, så på kurset gennemgår vi også Stærkstrømsbekendtgørelsens krav i forbindelse med drift og vedligehold af transformeranlæg, og der afsluttes med en praktisk koblingsøvelse.

Målgruppe: Alle med behov for grundlæggende viden om transformerstationer.

Undervisningsadresse

MiddelfartKontaktinformation
DANSK ENERGI
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark

Anni Christoffersen
Telefon: +45 22750464
Fax: +45 35300401


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.175