23948sdkhjf

Udførelse af elforsyningsanlæg - efter de nye regler

I alt DKK 8.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
23. marts 2021

24. marts 2021

Sikre elanlæg i det offentlige rum. Transformerstationer, kabelskabe, kabler og andre elanlæg i det offentlige rum skal sikres, så personer ikke kommer til skade. På dette kursus over to dage klæder vi deltagerne på til at kende reglerne for at servicere eksisterende anlæg, ombygge eller udvide anlæg.

Hvordan elnetselskaber, entreprenører og rådgivere skal håndtere det, fremgår af ’Bekendtgørelse om sikkerhed for udførelse af elektriske anlæg’.

Bekendtgørelsen, der er trådt i kraft for nylig, markerer et skift i den måde, området er reguleret på. Tidligere skulle branchen følge Stærkstrømsbekendtgørelsens afsnit 2 – nu drejer det sig om en følge den nye, kortfattede bekendtgørelse og de detaljerede europæiske standarder, der ligger bag.

På dette kursus over to dage klæder vi deltagerne på til at kende reglerne for at servicere eksisterende anlæg, ombygge eller udvide anlæg samt etablere nye anlæg. Fokus er primært på stations- og ledningsanlæg på 0,4-20 kV inkl. tilhørende jordforbindelser og jordingsanlæg.

Målgruppe
Medarbejdere, der projekterer og udfører elforsyningsanlæg.

Undervisningsadresse

Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 KoldingKontaktinformation
DANSK ENERGI
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark

Anja Eshøj
Telefon: +45 22750464
Fax: +45 35300401


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.188