23948sdkhjf

Revit for Sagsarkitekter og Projektledere

I alt DKK 3.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Kursusbeskrivelse:
Dette kursus er til dig som ikke skal anvende Revit til daglig, men har behov at kunne navigere i en Revit model samt i mindre grad redigere i modellen.

BIM og IKT begreberne - Få indblik i arbejdet med BIM. Revit konceptet og termer: Hvad er Revit og objektbasseret projektering. Forventninger til projekt, projektteam og den digitale arbejdsproces.
Hvordan åbner du et Revit projekt og hvordan navigerer du rundt i modellen. Intro til forskellige filtyper og processer i forhold til IKT aftaler.

Hvad skal der tages højde for når der er flere projektdeltagere som arbejde i samme model, arbejdsprocessen og almindelig Revit skik bliver gennemgået Hvordan editerer og redigerer man egenskaberne på objekterne. Hvordan vises informationer knyttet til objekterne i skemaer.

Målsætning:
Du vil efter endt kursus have forståelse af hvordan Revit programmet er opbygget og derved navigere i modellen, hvilke muligheder der findes f.eks. i forbindelse med udtræk af informationer.

Hvem henvender kurset sig til:
Projektledere, sagsarkitekter, ingeniører og tilsynsførende samt andre med ønske om at kunne navigere i en Revitmodel samt forstå hvilke muligheder der er vedr. udtræk af information fra Revitmodellen.

Forudsætninger:
At du har gennemført ét af de grundlæggende kurser i Revit Architecture, Revit MEP eller Revit Structure.

Kursus længde:
1 dag

Yderligere spørgsmål:
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 71 10 hvis du har spørgsmål. Det kan være ved specielle ønsker i forbindelse med kurset eller hvis I er en større gruppe som ønsker kursus på andre dage end angivet i kursus

kalenderen

.

Undervisningsadresse

Symetri A/S
Robert Jacobsens vej 70, 1
2300 København S

Send til en kollega

0.171