23948sdkhjf

Kurser fra QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

IFS, BRC og FSSC Netværksgrupper

Startdato: Løbende optagelse

Netværksgrupper hos QMS-Consult QMS-Consult har oprettet netværksgrupper indenfor de kendte fødevaresikkerhedsstandarder BRC Food, BRC Packaging, IFS ...

Food Fraud / Food Defense

Startdato: 25. oktober 2023

Få grundlæggende kendskab til begreber som fødevaresvindel – Food Fraud, sårbarhedsanalyse (VACCP), trusselsanalyse (TACCP) samt de tiltag der kan vir ...

Fortolkning IFS Food

Startdato: 25. maj 2023

Forstå principper og indhold i IFS Food standarden, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP system, der efterlever standarden B ...

Intern audit basisuddannelse for alle typer virksomheder

Startdato: 13. september 2023

Kursus i planlægning, gennemførelse og rapportering af interne audits i din egen virksomhed og hos jeres leverandører. Der arbejdes med forskellige ty ...

Kvalitetsledelse iht. ISO 9001:2015

Startdato: 18. april 2023

Kurset giver dig indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitetsledelsessystem. Dette gøres ved en praktisk gennemgang og tolkning af sta ...

Intern audit fødevare- og foderindustri efter ISO 22000, BRC, IFS og GMP+

Startdato: 9. maj 2023

Auditkurset gør dig i stand til at planlægge, gennemføre og rapportere interne audits i din egen virksomhed samt hos jeres leverandører. Du bliver i s ...

Fortolkning af FSSC 22000 ordning

Startdato: 19. september 2023

ISO 22000 standarden og ISO/TS 22002-1 gennemgås og tolkes med hensyn til de krav, der stilles til HACCP systemet og PRP programmerne. Virksomhedscase ...

Fortolkning af BRC Global Standard for Food Safety

Startdato: 23. maj 2023

Kurset omfatter en gennemgang af BRC Food Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gør ...

Hvad er HACCP?

Startdato: 24. august 2023

De grundlæggende HACCP principper bliver gennemgået, herunder baggrunden for HACCP, flowdiagram, risikoanalyse og HACCP plan. Der gennemføres øvelser, ...

Fortolkning BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials – gældende version

Startdato: Løbende optagelse

Du bliver i stand til at forstå principperne og indholdet i BRC Packaging, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP-system, der ...

Virksomhedstilpasset kvalitetskursus for medarbejdere

Startdato: Løbende optagelse

Grundlæggende kursus i kvalitet for medarbejdere i industrivirksomheder. Kurset har til formål at tilføre medarbejderne viden og forståelse for kvalit ...

Virksomhedstilpasset hygiejnekursus for håndværkere

Startdato: Løbende optagelse

Kursus i grundlæggende fødevarehygiejne specielt rettet mod elektrikere, smede og andet værkstedspersonale, der udfører arbejde i fødevarevirksomheder ...

Virksomhedstilpasset hygiejnekursus for industriansatte

Startdato: Løbende optagelse

Grundlæggende kursus i hygiejne for medarbejdere i industrivirksomheder, der producerer fødevarer. Kurset tilpasses efter den aktuelle virksomheds beh ...

Virksomhedstilpasset kursus i intern audit, f.eks. iht. ISO 9001, 14000, BRC, IFS eller 22000

Startdato: Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i kurser i intern audit, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses til virksomhedens aktuelle behov. QMS-Consult planlæ ...

Virksomhedstilpasset HACCP-kursus, f.eks. iht. ISO 22000, BRC eller IFS

Startdato: Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i HACCP-kurser, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses virksomhedens produkter og aktuelle behov. Kurset planlægges ...

Workshop om mærkning af fødevarer

Startdato: 7. november 2023

Beskrivelse På workshoppen får du en oversigt over de mange regler som sætter krav til mærkningen af en fødevare. Vi gennemgår grundigt reglerne for m ...

Opbygning af HACCP-systemer iht. ISO 22000, BRC, IFS

Startdato: 26. april 2023

HACCP kurset giver dig den nødvendige viden og værktøjer, så du kan opbygge, implementere og/eller forbedre et HACCP system. Der tages udgangspunkt i ...

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Adresse
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company
Agro Food Park 13
8200 Aarhus

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 75530050

CVR nummer: DK41311231

P nummer: 1025760995

Kontaktpersoner

Grete M. Madsen
Direkte telefon: +45 75530050
Henrik Jørgensen
Stilling: Sales Manager
Direkte telefon: +45 58242458
Lone Meng
Stilling: Kursusadminstrator/bogholder
Pia Ipsen
Stilling: Seniorkonsulent
Direkte telefon: +45 20131754

Send til en kollega

0.171