23948sdkhjf

Kurser fra QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Risikofaktorer og styring af dem

Startdato: 11. maj 2021

Her får du et kursus målrettet dig, som måske ikke har arbejdet så meget i fødevarebranchen eller som ikke har det store kendskab til risikofaktorer i ...

Temadage om ændringerne i den nye IFS Food version 7

Startdato: 20. januar 2021

Er I en fødevarevirksomhed, som er certificeret efter IFS Food standarden, så skal I til at forberede jer på de nye krav, som er kommet i den nye IFS ...

IFS Food Netværksgruppe Jylland

Startdato: Løbende optagelse

Nyhed hos QMS-Consult Som noget nyt opretter vi nu netværksgrupper indenfor de kendte fødevaresikkerhedsstandarder BRC Food, BRC Packaging, IFS Food o ...

RSPO krav til bæredygtig palmeolie

Startdato: Løbende optagelse

Få styr på kravene til bæredygtig palmeolie. På kurset gennemgås RSPO standardens krav til bæredygtig palmeolie. Der findes 4 forskellige niveauer for ...

Food Fraud / Food Defense

Startdato: 28. januar 2021

Få grundlæggende kendskab til begreber som fødevaresvindel – Food Fraud, sårbarhedsanalyse (VACCP), trusselsanalyse (TACCP) samt de tiltag der kan vir ...

PRP-programmer (GMP) for emballageproducenter

Startdato: Løbende optagelse

Få overblik over kravene i TS 22002-4, der kræves som supplement til ISO 22000-kravene for FSSC-certificerede emballagevirksomheder Beskrivelse: Krav ...

FSSC 22000 Version 5 Lead Auditorkursus baseret på ISO 22000:2018 – Fødevaresikkerhed - CQI IRCA-cer

Startdato: Løbende optagelse

FSSC 22000 Version 5 Lead Auditorkursus baseret på ISO 22000:2018 – Fødevaresikkerhed - CQI IRCA-certificeret kursus, reference: 2210 Beskrivelse/form ...

Fortolkning IFS Food version 7

Startdato: 10. marts 2021

Forstå principper og indhold i IFS Food standarden, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP system, der efterlever standarden B ...

Intern audit basisuddannelse for alle typer virksomheder

Startdato: 24. februar 2021

Kursus i planlægning, gennemførelse og rapportering af interne audits i din egen virksomhed og hos jeres leverandører. Der arbejdes med forskellige ty ...

Kvalitetsledelse iht. ISO 9001:2015

Startdato: 14. april 2021

Kurset giver dig indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitetsledelsessystem. Dette gøres ved en praktisk gennemgang og tolkning af sta ...

Intern audit fødevare- og foderindustri efter ISO 22000, BRC og IFS

Startdato: 2. februar 2021

Auditkurset gør dig i stand til at planlægge, gennemføre og rapportere interne audits i din egen virksomhed samt hos jeres leverandører. Du bliver i s ...

Intern audit fødevare- og foderindustri efter ISO 22000, BRC og IFS

Startdato: 27. maj 2021

Auditkurset gør dig i stand til at planlægge, gennemføre og rapportere interne audits i din egen virksomhed samt hos jeres leverandører. Du bliver i s ...

PRP-programmer (GMP) for fødevareproduktion

Startdato: 2. september 2021

Krav og principper i ISO/TS 22002 standarden (tidligere PAS 220:2008) gennemgås, således at det tydeligt fremgår på hvilke områder, standardens krav k ...

Fortolkning af ISO 22000

Startdato: 11. marts 2021

ISO 22000 standarden gennemgås og tolkes med hensyn til de krav, der stilles til HACCP systemet. Virksomhedscases diskuteres, og kurset lægger op til ...

Fortolkning af BRC Global Standard for Food Safety

Startdato: 19. maj 2021

Kurset omfatter en gennemgang af BRC Food Kurset giver dig en indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens kvalitets- og HACCP-system. Dette gør ...

Hvad er HACCP?

Startdato: 3. marts 2021

De grundlæggende HACCP principper bliver gennemgået, herunder baggrunden for HACCP, flowdiagram, risikoanalyse og HACCP plan. Der gennemføres øvelser, ...

Fortolkning BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials – version 5

Startdato: Løbende optagelse

Du bliver i stand til at forstå principperne og indholdet i BRC Packaging, så du kan opbygge og/eller vedligeholde et kvalitets- og HACCP-system, der ...

Virksomhedstilpasset kvalitetskursus for medarbejdere

Startdato: Løbende optagelse

Grundlæggende kursus i kvalitet for medarbejdere i industrivirksomheder. Kurset har til formål at tilføre medarbejderne viden og forståelse for kvalit ...

Virksomhedstilpasset hygiejnekursus for håndværkere

Startdato: Løbende optagelse

Kursus i grundlæggende fødevarehygiejne specielt rettet mod elektrikere, smede og andet værkstedspersonale, der udfører arbejde i fødevarevirksomheder ...

Virksomhedstilpasset hygiejnekursus for industriansatte

Startdato: Løbende optagelse

Grundlæggende kursus i hygiejne for medarbejdere i industrivirksomheder, der producerer fødevarer. Kurset tilpasses efter den aktuelle virksomheds beh ...

Virksomhedstilpasset kursus i intern audit, f.eks. iht. ISO 9001, 14000, BRC, IFS eller 22000

Startdato: Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i kurser i intern audit, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses til virksomhedens aktuelle behov. QMS-Consult planlæ ...

Virksomhedstilpasset HACCP-kursus, f.eks. iht. ISO 22000, BRC eller IFS

Startdato: Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i HACCP-kurser, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses virksomhedens produkter og aktuelle behov. Kurset planlægges ...

Workshop om mærkning af fødevarer

Startdato: 17. marts 2021

Beskrivelse På workshoppen får du en oversigt over de mange regler som sætter krav til mærkningen af en fødevare. Vi gennemgår grundigt reglerne for m ...

Opbygning af HACCP-systemer iht. ISO 22000, BRC, IFS

Startdato: 24. marts 2021

HACCP kurset giver dig den nødvendige viden og værktøjer, så du kan opbygge, implementere og/eller forbedre et HACCP system. Der tages udgangspunkt i ...

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om QMS-Consult a Merieux NutriSciences company

Adresse
QMS-Consult a Merieux NutriSciences company
Agro Food Park 13
8200 Aarhus
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 75530050

CVR nummer: DK38746499

P nummer: 1008983476

Certifikater: EFQM, EFSIS, HACCP, IFS, ISO 14001, ISO 17025, ISO 22000, ISO 9000:2000, ISO 9001, ISO 9001:2008, OHSAS 18001

Kontaktpersoner

Grete M. Madsen
Direkte telefon: +45 75530050
Henning Nyekjær
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 75530050
Lone Meng
Stilling: Kursusadminstrator/bogholder
Pia Ipsen
Stilling: Seniorkonsulent
Direkte telefon: +45 20131754

Send til en kollega

0.094