23948sdkhjf

Kurser fra Teknologisk Institut

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

GRATIS SEMINAR: Microalgae as the source of food, feed, and biomaterials

Startdato: 9. maj 2023

Danish Technological Institute invites you for this one-day seminar to get the knowledge on the research and development activities, the gaps and chal ...

Online kursus i grundprincipperne i sensorik og forbrugertest

Startdato: Løbende optagelse

Vil du have indblik i sensorik, sensoriske metoder og anvendelsesmuligheder, så er dette online kursus noget for dig. Du vil samtidig gå fra kurset me ...

Produktudvikling i fødevareindustrien

Startdato: Løbende optagelse

Arbejder du med produktudvikling af fødevarer eller ønsker at komme i gang med dette? Så er kurset her relevant for dig. På kurset vil du opnå viden o ...

Food Safety Culture, elementer og måling

Startdato: Løbende optagelse

Fødevaresikkerhedskultur er nu et krav i de GFSI-anerkendte standarder. På kurset bliver begrebet brudt ned i konkrete dele, der hver spiller en rolle ...

Øko-mærkning af fødevarer: De nye EU-regler (on-line kursus)

Startdato: Løbende optagelse

Bliv opdateret på de nye økologi-regler, der skal anvendes fra d. 1. januar 2021 efter den nye EU økologi-forordning trådte i kraft d. 17. juni 2020. ...

Holdbarhed af fødevarer

Startdato: Løbende optagelse

Arbejder du med holdbarhed for at reducere madspild og øge salget af jeres fødevareprodukter, så er dette kurset for dig. Det er producenten der skal ...

Emulsions in food - Product and process development

Startdato: Løbende optagelse

If you work with product development, improving durability and ensuring quality of food such as salad dressings, chocolate spread, mayonnaise, and sau ...

Krystallisering af fedtstoffer – grundlæggende

Startdato: Løbende optagelse

Lær at kontrollere krystallisering af fedtstoffer og identificere polymorfe-krystaller. Et lettilgængeligt kursus i krystallisering af fedtstoffer. Kr ...

Mikrobiologi for kvalitetsfolk

Startdato: Løbende optagelse

På kurset karakteriseres mikroorganismer (bakterier, skimmel, vira og parasitter), der er relevante for sikkerheden i fødevareproduktion og i forhold ...

Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Startdato: Løbende optagelse

Forebyggelse af svindel med fødevarer (food fraud) er et grundvilkår for mange virksomheder i dag. Anerkendte standarder som FSSC 22000, IFS og BRC kr ...

Workshop omkring mærkning af fødevarer

Startdato: Løbende optagelse

Som noget nyt afholder Teknologisk Institut workshops omkring mærkning af fødevarer, hvor deltagerne enten på egen hånd eller i mindre grupper arbejde ...

Mærkning af fødevarer

Startdato: Løbende optagelse

Lovgivningen omkring mærkning af færdigpakkede fødevarer er i konstant bevægelse. Efter et 2-dages kursus i Mærkning af fødevarer bliver du og din vir ...

Næringsdeklaration

Startdato: Løbende optagelse

Næringsdeklaration er med Fødevareinformationsforordningen blevet en obligatorisk del af mærkningen af færdigpakkede fødevarer. Fra 13/12-2016 er over ...

HACCP - Refresher

Startdato: Løbende optagelse

Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standa ...

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Startdato: Løbende optagelse

Vedligehold og forbedring af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed er væsentlige og nødvendige aktiviteter, der er med til at sikre, at s ...

Audit af HACCP-systemer

Startdato: Løbende optagelse

Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse elementer trænes gennem audit af e ...

Udvikling af HACCP-systemer

Startdato: Løbende optagelse

Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Al ...

Introduktion til HACCP

Startdato: Løbende optagelse

Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende H ...

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om Teknologisk Institut

Adresse
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 72202000

Fax: +45 72201019

CVR nummer: DK56976116

P nummer: 1002969019

Kontaktpersoner

Anne Louise D. Nielsen
Stilling: Afdelingsleder
Direkte telefon: +45 72202455
Anne Maria Hansen
Fødevareteknologi Aarhus
Afdeling: Fødevareteknologi
Stilling: Kontorelev
Direkte telefon: +45 72201900
Sabine Pape Holst
Direkte telefon: +45 72201930

Send til en kollega

0.141