23948sdkhjf

Drejning - langdrejning og automatdrejning hos lpm production a/s

Tilbydes
Udløber
29. juli 2019

Langdrejning
Med mere end 25 års erfaring inden for langdrejning af emner og stærke udviklingskompetencer er vi i stand til at løse en lang række opgaver. Emnerne kan produceres i størrelser fra 0,5-32 mm i diameter til 1-3700 mm i længden. Typen af enheder spænder vidt, og vi producerer alt fra specialstik med en diameter på under 1 mm til brilleskruer og til større og endda koniske emner på 3500 mm. lpm råder over 15 langdrejningsmaskiner og har en meget stor kapacitet. Årligt producerer vi mellem 5,5 og 6 mio. enheder og er i stand til at producere emner i en bred vifte af materialer som bl.a. stål, rustfri stål, titanium og plast. Vi producerer serier i mængder, som kan variere fra én enkelt prototype op til 500.000 stk. De producerede emner bliver tillige affedtet i modificeret alkohol og levering foregår i aftalt emballage.

Automatdrejning
Inden for automatdrejning tilbyder vi egenproduktion af ordrer på emner fra 10 mm og helt op til 150 mm i diameter og i længder på alt fra 1 mm til 850 mm. Alt efter størrelsen af emnet produceres der fra stang eller afsavede emner. Sammen finder vi den optimale måde at løse opgaven på. Yderligere kan vi levere i andre dimensioner gennem samhandelspartnere så spørg endelig om jeres muligheder. Vi er i stand til at producere emner i en bred vifte af materialer: stål, rustfri stål, titanium, plast m.v. Vi råder over en stor kapacitet og er i tæt dialog med kunden for at sikre en optimal seriestørrelse. Emnerne bliver efter aftale renset enten i alkohol eller renset på anden vis og leveres i aftalt emballage.

Optimering og certificeringer
lpm tilbyder i forbindelse med vores produktion MAX-optimering, som er en tankegang, som vi har udviklet og forfinet siden 2009. Her tilbyder vi en optimering af emnet - både i forhold til pris og kvalitet.

lpm er ydermere blandt de førende på markedet i leveringssikkerhed. Derudover er vi kvalitets- og miljø-certificerede med henholdvis ISO 9001- og ISO 14001-certificeringer.

Det er mulig at se vores alle vore ydelser på vores hjemmeside eller kontakt os for en uforpligtende forespørgsel på et specifikt emne eller til en generel snak, om hvordan vi kan sikre din konkurrenceevne gennem exceptionel leveringsikkerhed og kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi glæder os til at høre fra dig på lpm@lpm.dk eller på telefon 7698 2255.
Udbyder
lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod
Danmark

Kurt Andersen
Telefon: +45 22961996
Fax: +45 76982254


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.145