23948sdkhjf

Dansk Autogen Service leverer professionelle løsninger inden for flammeskæring.

Tilbydes
Udløber
21. januar 2020

Det har vi gjort i mere end 60 år, og vi har erfaring med stort set alle brancher i den tunge industri.

Vi anvender de nyeste og mest nøjagtige metoder og teknikker inden for flammeskæring, og vi tilbyder individuelle og unikke løsninger i alle de almindelig pladetykkelser og stålkvaliteter.

Vi udfører CNC-styret flammeskæring med millimeterpræcision af tonstunge ståldele. Når blot kunden har en tegning, kan vi fremstille delen. Og vores egen tegnestue med stor erfaring i maskindele i stål hjælper naturligvis gerne til med de rette mål og dimensioner.

Flammeskæring anvendes hovedsagligt til udskæring af ulegeret/lavtlegeret stål, og det har vi stor erfaring med. Vi har i dag et særdeles bredt og varieret produktprogram, de omfatter alle tænkelige former for maskindele til industrikraner, vindmøller, værktøjsmaskiner og meget andet.

Men vi står ikke tilbage for nye udfordringer, hvor vi kan anvende vores kompetencer og kreativitet, så vores kunder er altid velkommen til at henvende sig med specialopgaver.

Vi deler naturligvis gerne ud af vores ekspertise og erfaring, og vi rådgiver gerne om stålkvaliteter og dimensioner på den ønskede opgave.

Kontakt for en uforpligtende snak og tilbud.
Udbyder
Dansk Autogen Service A/S
Astrupvej 8
8550 Ryomgård
Danmark

Steen Skov
Telefon: +45 86395800
Fax: +45 86395810


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.166