" CUSTOM MADE" batteripakker behøver ikke at koste en formue.

Tilbydes
Oprettet
Udløber
28. februar 2020

Vidste du at Batco Nordic også tilbyder "Custom-made" batteripakker til yderst konkurrencedygtige priser. Vi kan levere batteripakker i NiCd, NiMh, Lithium, Li-Ion etc.

Vore medarbejdere som har mange års erfaring med salg af batterier og tilbehør står altid klar til at hjælpe netop din virksomhed med batteripakker i høj kvalitet. Ring til os på: 86 49 62 11 eller send en e-mail på: info@batco.dk

Om Batco Nordic:
Batco Nordic er etableret i år 2000 som selvstændig virksomhed efter siden 1995 at have været et datterselskab i Uniross/ SAFT koncernen under navnet Uniross Scandinavia A/S.

Batco Nordic har siden starten i år 2000 haft eget kontor og lager på Virkevangen 48B Assentoft 8960 Randers SØ, hvilket er med til at sikre en hurtig og effektiv ordrebehandling og levering til kunder i ind og udland.

Konstant udvikling og udbygning af vort sortiment gør at vi i dag er leverandører til Industri, handelsvirksomheder, den offentlige sektor samt fag- og specialhandlen i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Vi er lagerførende af de fleste kendte batteri mærker som f.eks. Maxell, Camelion, Duracell,
Energizer, Panasonic, Saft, Sanyo, Varta og Vision. Egen import sikrer at vi kan levere til absolut konkurrencedygtige priser.
Udbyder
Batco Nordic ApS
Virkevangen 48B
Assentoft
8960 Randers SØ
Danmark

Kjeld Nyborg
Telefon: +45 86496211
Fax: +45 86496217


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.264