23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Magnetisk folder tiltrækker kunder

Udløber
9. januar 2028

Bliv set af jeres kunder, og inspirér dem på nye måder. Med den magnetiske folder fra Larko Magnet kan I fange jeres kunder på en helt ny måde.

Hvad enten vi ønsker at sælge, informere eller få nogen til at agere på en bestemt måde, er det essentielt, at kunderne ser os. Dernæst skal vi give kunderne lyst til og behov for at huske os.

Med magnetfolderen fra Larko Magnet vil I tiltrække jer opmærksomhed på en helt ny måde.

Brug magnetfolderen som en miniudgave af jeres produktkatalog, som produktguides, formelsamler, imagebrochure etc. Kun ideerne og målsætningen sætter begrænsningen for dette produkt, som er et af Larkos topsælgende reklameartikler til erhvervslivet.

Magnetfolderen er på størrelse med et kreditkort og består af 20-24 sider, som kan informere og inspirere kunder og medarbejdere. Det er et eksklusivt og elegant produkt til jer som virksomhed, der gerne vil distancere jer fra konkurrenterne, og nå ud med jeres budskaber på en mere utraditionel måde.

Skab behovet og muligheden for mersalg hos jeres primære kunder. Læs mere om magnetfolderen her, og se dimensioner og priser for produktet.

Har I behov for yderligere information, kan I kontakte salgsafdelingen alle hverdage på tlf. 39 65 48 00.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.062