Teknisk driftsledelse af dansk ejede vindmøller

Tilbydes
Oprettet
Udløber
14. marts 2018

Med Momentum Windtechnik GmbH er den tekniske driftsledelse af dansk-ejede vindmøller i Tyskland kommet meget tættere på ejerne. Det er oplagt, og alligevel nyskabende - det giver mening og skaber effektivitet.

Momentum Windtechnik GmbH (MWT) er datterselskab af det danske selskab Momentum Gruppen A/S. Der er et nært samarbejde imellem de to selskaber, som begge beskæftiger sig med administration af vindmøller. Momentum Gruppen A/S, i Danmark, er specialiseret i den overordnede økonomiske danske administration og asset management, mens MWT beskæftiger sig med den tekniske administration i Tyskland. MWT henvender sig således primært til danske ejere af vindmøller placeret i Tyskland. Ud over vores tekniske og økonomiske driftsledelsesservices yder MWT rådgivning for nye vindmølleprojekter og repowering af eksisterende vindmøller.

MWT’s forenklede virksomhedsstruktur:
Der er mange fordele ved at samle den tekniske og økonomiske administration af sin vindmølle i én koncern. Vores kunder oplever mere overblik i kraft af den forenklede organisationsstruktur, som også optimerer og effektiviserer processerne. Alt i alt bliver risikoen for miskommunikation mindre og muligheden for hurtigere og billigere arbejdsprocesser større.

Vore kunder drager fordel af:

- Tæt samarbejde mellem Danmark og Tyskland
- Optimal dækning i forsikrings- og serviceaftaler
- Overskuelig og effektiv teknisk og økonomisk administrationsaftale
- Hurtig reaktion ved driftstop
- Moderne og brugervenlig kundeportal som samler alt teknisk og økonomisk information om din mølle – ét sted.

MWT’s team består af erfarne medarbejdere med enten teknisk eller økonomisk speciale i drift, planlægning og optimering af vindmølleprojekter. Vi opererer i hele Tyskland fra vores hovedkontor i Berlin, Tyskland.

Vores informationsbrochure finder du til højre på denne side.

Du skal være meget velkommen til at kontakte den danske direktør Kristian Månsson for mere information: +45 46 33 70 41
Udbyder
Momentum Gruppen A/S
Københavnsvej 4
4000 Roskilde
Danmark

Kim Madsen
Telefon: +45 46337010
Fax: +45 46310018


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.215