23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Er I også trætte af ufleksible løsninger?

Udløber
7. marts 2028

Med magneter åbner I op for en verden af fleksible løsninger til lageret, kontoret, produktionshallen mv.

Ofte er det vores kunders iver efter at skabe mere effektive og tidsbesparende løsninger, der kickstarter hele ideen om at anvende magneter i virksomheden. Der findes derfor et utal af unikke muligheder for i den grad at optimere processer og arbejdsgange ved hjælp af magneter - det kræver "blot", at I ser mulighederne!

Et par eksempler på brugen af magneter:

Brug magneter med krog i loftet, så udstyr og apparater fikseres, eller lad fx materialet hænge frit i luften under og efter en lakering.

Udstyr magneterne med lukket krog og lad virksomhedens rørføring gå gennem disse. På denne måde undgår I at bore i loft eller væg.

Brug magneter på lageret til at fastgøre reoler, inventar og andet udstyr uden at skulle bore i vægge eller andre materialer. Efterhånden som jeres behov ændrer sig, kan løsningen nemt ændres.

Inkorporer magneter i jeres gulvløsninger, og få sikret fleksible løsninger, så fx kabler og rør effektivt kan udskiftes.

I kan anvende magneterne til at skabe såvel permanente som ikke-permanente løsninger, der både i dag og på sigt sparer jer for tid og kræfter, når forholdene i jeres virksomhed ændrer sig.

Ovenstående eksempler er kun et meget lille udsnit af de opgaver, som magneter normalt anvendes til.

Hvad enten I sidder med en spæd tanke eller et mere konkret projekt, hvor magneter kunne indgå som en del af løsning, er I velkommen til at kontakte os som samarbejdspartner. Vi har gennem tiden leveret magneter til rigtig mange forskelligartede projekter rundt omkring i landet, og vi ved derfor hvad der rører sig, og hvad der virker.

Giv os et kald på tlf. 39 65 48 00 eller send en mail til post@larko.dk og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Gå til vores hjemmeside.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.109