23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Skal jeres magneter være fleksible?

Udløber
22. februar 2028

Hvis I ikke allerede kender til de fleksible magnetprodukter, kan det være en særdeles rentabel idé at kigge med her hos Larko Magnet.

Magnetfolie er alle tiders produkter til de opgaver, hvor især fleksibiliteten er i højsædet. I finder magnetfolie i mange forskellige typer alt afhængig af jeres formål og foliernes generelle anvendelsesområder spænder vidt.

De særlige karakteristika I finder ved de fleksible magnetfolier er muligheden for at dreje, bøje og klippe i magnetfolien. På den måde kan I tilpasse folien til netop jeres specifikke opgave. Derudover har folien det unikke træk, at dens magnetisme er svag, således at I kan fjerne folien igen og anvende den andetsteds.

Magnetfolien kommer i flere forskellige udgaver:

Magnetfolie ruller af 10 - 30 meter
Magnetbånd med diametre fra 15 - 50 mm
Selvklæbende magnetbånd - med TESA kvalitetstape på den ene side
Magnetpapir
Magnetfolie lommer

Magnetfolien anvendes til alt lige fra mærkning af lagerartikler, som lydisolering, visitkort, prisskilte, gadeskilte, posters, reklameartikler, displays og ved micro DC-motor. Der er stadig rigtig mange opgaver, hvor magnetfolie med fordel kan indgå som en del af løsningen.

Tag gerne et kig på de forskellige muligheder og produkter - og gå ikke glip af de uudnyttede potentialer! Læs mere om magnetfolie her.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.047