23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Deltagelse i BAU23 sætter skub i eksporten

Udløber
15. maj 2024


Nordic Fos, en dansk producent af klimavenlige gulvvarmesystemer, oplever en stigende interesse fra kunder og forhandlere både i og uden for Danmark. NORDIC Gulvvarme er et kvalitetsprodukt, der er nemt at installere og som bidrager til en mere bæredygtig byggeindustri. Senest har virksomhedens deltagelse på BAU23-messen sat yderligere skub i eksporten.

BAU-messen, der afholdes hvert andet år i München, er verdens førende messe for arkitektur, materialer og systemer til byggeriet. Messen tiltrækker tusindvis af besøgende fra hele verden, herunder entreprenører, arkitekter, ingeniører og designere. For Nordic Fos var det en oplagt mulighed for at præsentere NORDIC gulvvarmesystemet og netværke med potentielle kunder og samarbejdspartnere.

På messen havde Nordic Fos en stand og kunne demonstrere NORDIC Gulvvarme og svare på spørgsmål fra de besøgende. Det, der imponerede gæsterne mest, var systemets lave højde på kun mellem 19 og 25 mm, hvilket gør det nemt at installere under alle slags gulve. 

Desuden kan systemet bruges til at skabe smukke og funktionelle rum uden radiatorer, da varmen distribueres gennem gulvet. NORDIC Gulvvarme reducerer også varmebudgettet, da systemet har en lav fremløbstemperatur og hurtig regulering.
Efter tre travle messedage kunne Nordic Fos konkludere, at BAU-messen var en succesfuld platform til at fremme NORDIC Gulvvarme og skabe nye forretningsmuligheder. 

Kontakt os her.

Nordic Fos
A. P. Møllers Allé 55
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40649190
P nummer: 1024860503

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047