23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Sammen fra projekt til serieproduktion

Udløber
26. april 2024

Vi støber den perfekte løsning til dig.

En produktløsning fra Mink Bürsten består af 2 hovedkomponenter: børstehår og børstekrop. Vores mange års erfaring med at producere de ofte yderst komplekse børstekroppe viser sig i høj grad inden for sprøjtestøbningsteknologien.

Med vores egen topmoderne sprøjtestøbningsafdeling har vi hele værdikæden i huset udover bearbejdning, børstning og udvikling af ekstruderingsprofiler. Mink Bürsten tilbyder kompetent support fra behovsanalysen over rådgivning og udvikling hen til en effektiv og økonomisk realisering af projektet. Vi producerer plastsprøjtestøbte dele for langt over 200.000 børsteløsninger. Vores erfaring og knowhow, som vi har tilegnet os gennem de sidste 20 år, kommer dig som kunde til gode.

Vi er din samarbejdspartner fra udviklingen af den første 3D-prototype til den færdige børsteløsning. Allerede under produktudviklingen kan vi hjælpe dig med at afprøve dit projekt i vores applikationscenter. Efterfølgende får du en teknisk ekspertise fra os med de tilsvarende resultater. Vi er din kontakt for ny- eller videreudvikling af børsteløsninger – prøv os! 
­
  
­

Mink-Bürsten ApS
Glasvænget 2
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11172083
P nummer: 1004856830

Kontaktperson

Send til en kollega

0.036