23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Jernbane og kabelopmærkning

Udløber
2. januar 2030

Sæt din lid til en global partner.

Vi leverer opfindelsesløsninger. Fuldt certificeret. For at garantere sikkerheden.

Altid på sporet:

Jernbaneindustriens foretrukne leverandør

Vores kompetencer inden for konstruktionen af togsæt, togvogne m.m. lader sig let beskrive:

Vi er et skridt foran! Det skyldes, at vi med vores IRIS-certificering bliver den oplagte og foretrukne leverandør. Vi opfylder International Railway Industry Standards (IRIS), og på området kabelmanagement yder vi allerede alt det, der gør jeres forretning pålidelig og profitabel.

Med vores produkter kan du optimere vedligeholdelse og driftsplanlægning reducerer livscyklusomkostningerne gennem længere service- og vedligeholdelsesintervaller - for mere konkurrencedygtig jernbanetransport. I kan desuden profitere af vores innovative styrke – vi byder altid på nye udviklinger inden for konstruktionen af jernbanekøretøjer.

Med vores produkter kan du optimere vedligeholdelse og driftsplanlægning reducerer livscyklusomkostningerne gennem længere service- og vedligeholdelsesintervaller - for mere konkurrencedygtig jernbanetransport.
Med HellermannTyton ved I, at I har en partner ved jeres side, der byder på hele paletten: erfaring, kvalitet og den sikkerhed, der ligger i et internationalt mærke.
 
Uanset hvad du skal bygge for at være certificeret - garanterer vi sikkerhed: Vores produkter til rullende materiel

HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25686837
P nummer: 1007988903

Kontaktperson

MGH

Send til en kollega

0.094