23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Har du brug for professionel el-rådgivning?

Udløber
8. november 2029

Når du skal bruge el-rådgivning, er teamet fra HBO INSTRUMENTS klar til at hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i København nær København N og Nordsjælland, og derfra kører vi ud til vores kunder, som vi rådgiver om el-installationer, sikkerhed og optimering. Bag ingeniørkonsulentfirmaet står Emil og Jean, som er rådgivende ingeniører. Vi kan derudover hjælpe med ingeniørrådgivning.

Det er oftest i forbindelse med boligrenoveringer, ombygninger og lignende projekter, at vores kunder har brug for os til el-rådgivning. Så skal du have renoveret dit hus, kan det i mange henseender være en god beslutning at have en ekspert med på holdet. Derfor tilbyder vi den rette rådgivning inden for el og el-installationer til dig, der har behov for det.

Holdet bag HBO INSTRUMENTS er to unge ingeniører, en stærkstrømsingeniør og en maskiningeniør, der har specialiseret sig inden for elektrisk energiteknologi. Vi lægger stor vægt på at få miljø og økonomi til at gå op i en højere enhed, og derfor er du garanteret en skræddersyet løsning til din bolig, når du samarbejder med os.

 

HBO Solutions ApS
Ågade 94 kld.
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83321113
P nummer: 1002668216

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063