23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Design og Innovation (Netværk)

Udløber
15. november 2023

Står du i spidsen for design og innovation i din virksomhed? Bliv en del af DI’s netværk og få viden og inspiration til at skabe en innovativ kultur i hele virksomheden.

DI’s netværk for Design og Innovation er til dig, der har det strategiske ansvar for designprocessen i virksomheden. I netværket vil du møde personer fra mange forskellige virksomheder – store som små – der har det tilfælles, at de står for at skabe og drive innovation i virksomheden.


Vi skaber rammen for nytænkning

I dette netværk kan du blive del af en gruppe mennesker, som inspirerer hinanden til at tænke anderledes og prøve nye ting af. Vi skaber rammerne om innovation i en bredere forstand, og sparrer med hinanden om, hvordan vi kan gøre nye ting i praksis.

På netværksmøderne har vi fokus på designprocessen og designtænkning, så vi centrerer temaerne om spørgsmål som: Hvordan passer design ind i en udviklingsorganisation? Hvordan kan vi bruge design til at forstå kundens behov? Og hvordan overfører du viden fra produktdesign til serviceydelser? 


Vær på forkant med nye trends

På netværksmøderne vil du få oplæg fra eksperter inden for design, innovation og forretningsudvikling. Vi diskutere nye trends og hvordan, vi i praksis kan arbejde med det i virksomheden. Temaerne udvælges på baggrund af netværksmedlemmernes ønsker og behov, og der afsættes tid på møderne til at erfaringsudvikle og netværke med de andre medlemmer. Eksempler på temaer kan være brand experience, design thinking, cirkulær økonomi, VR, AR, Big data, bæredygtighed, grøn omstilling og meget, mere. 

Det får du:

  • Inspiration og sparring til design, innovation og forretningsudvikling
  • Et stærk netværk på tværs af store og små virksomheder i din region
  • Viden om nye teknologier og trends i samfundet
  • Kvalificeret, faglig sparring omkring dine konkrete projekter
  • Viden om nye metoder, du kan bruge i din virksomhed
  • Adgang til DI’s webinarrække ”Net Talks” og webinarer om faglige temaer


Eksempler på afholdte temaer:

  • Tivolis verden og Dansk Design Center
  • Designudvikling under forandring v. DEIF A/S og Umeå Institute of Design
  • Forretningsudvikling og kultur v. Leo Innovation Lab


Målgruppe

Netværket henvender sig til dig, der har det strategiske ansvar for innovation og design. Du er f.eks. designchef, innovation manager, global product manager, adm. direktør eller lignende.

Læs mere om netværket: DI's netværk for design og innovation

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

HML
Hanne Merete Lassen
haml@di.dk

Send til en kollega

0.049