23948sdkhjf

Mød Olet Industrigummi A/S på HI-messen stand J 7110

Tilbydes
Udløber
7. oktober 2021

Vi vil altid have kaffe på kanden og ser frem til at møde kunderne og få en god snak om hvilke muligheder der er for fremstilling af kundedesignede gummiemner til nye projekter.

Olet Industrigummi A/S

ligger i Vejen og fremstiller gummiemner til mange forskellige industrier bl.a. maskin-, landbrug- fødevare-, elektronik- og offshore industrien. En stor del af vores produktion er

gummi/metal-emner

hvor gummiet bliver vulkaniseret fast på metaldele, derfor har vi egen sandblæserafdeling, så vi sikrer os en god vedhæftning mellem gummi og metal.

Eftersom vi både har sprøjtestøbe-, transfer- og kompressionsafdeling sikrer vi at alle typer gummiemner fremstilles mest optimalt. Den mest automatiske proces er sprøjtestøbning af gummiemner, som giver lave emnepriser. Transferstøbning anvendes til mindre emner med kompliceret geometri, det er en mere manuel proces og formpriserne er billigere end til sprøjtestøbning. Kompressionsstøbning er den mest manuelle proces til større og simplere emner. Alle tre metoder bruges både til gummi- og gummi/metalemner.

Vi sætter os ind i hvilke krav kunden har til gummiemnet og vejleder gerne i designet samt valg af gummitype, så emnet får den mest optimale funktion. Derefter ønsker vi gerne tegninger tilsendt, så vi kan sende et samlet tilbud på værktøj og emnepriser. Hvis der skal vulkaniseres gummi og metal sammen, så tilbyder vi også gerne at stå for indkøb af metallet, så vi står for den samlede systemleverance.

Vi gælder os til at møde nye som gamle kunder. Gratis billet kan fås ved henvendelse til

Dorthe

Kan du ikke vente til HI-messen er du altid velkommen til at kontakte

Dorthe L. Frederiksen

eller på tlf. 7696 3084 for at få et tilbud på et gummiemne til dit nye projekt.
Udbyder
Olet Industrigummi A/S

Olet Industrigummi A/S
Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark

Dorthe Frederiksen
Telefon: +45 76963084

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141