23948sdkhjf

Desinfektion med UVC i industri og sundhedssektoren

Tilbydes
Udløber
1. november 2023

Desinfektion med UVC er kemifir, kontaktfri og autonom og finder anvendelse i mange områder. Der er ikke meget vi ikke kan, når vi taler UVC-desinfektion. 

Vi bruger ozonfri anlæg til desinfektion af luft, væsker og overflader. UVC-lyset virker på alt som har DNA og RNA. Vi kan hjælpe uanset om du har problemer med bakterier, virus, svampe eller sporer. 

UVC-lys kan ikke skelne mellem bakterier og f.eks. mennesker, derfor stilles der sikkerhedsmæssige krav til installationen, som skal sikres mod uheld. 

Vores store erfaring fra mange forskellige opgaver i mange brancher, giver et godt udgangspunkt for at finde den optimale løsning og koble det med et højt sikkerhedsniveau med både passive og aktive elementer. 

Skræddersyede løsninger

Opgaven starter ofte med en behovsanalyse og evt. også et kort besøg, hvor vi sammen med jer, finder den optimale løsning på jeres problemstilling. 

Mange virksomheder arbejder på at få en større sikring mod forurening i produktionen og en bedre produktholdbarhed. Det kan være svært at forene med brug af mindre kemi i produktionen. UVC-lys er en kemifri og kontaktfri desinfektionsmetode, som netop bruges til at sikre både luft og overflader mod uønskede mikroorganismer. 

Lyset bliver brugt i adgangssluser til både stort og småt gods som råvarer, emballage, færdigvarer, bånd og tappesystemer i alle typer produktionsvirksomheder. Især i virksomheder der arbejder med særligt sensitive områder f.eks. mælkepulverproduktion, forarbejdning af ferske produkter, produktion af lægemidler anvender UVC-desinfektion i stor stil. 

Log 1 - 2 - 3 eller 4?

Alle vores løsninger dimensioneres ud fra jeres ønsker og krav til reduktion, om det er log 1 eller log 4. Vi tager også højde for det aktuelle miljø og sikre, at der vælges den rigtige type UVC-anlæg til opgaven. Vi tilbyder at kontrolmåle den færdige installation og kan levere løsninger med fuldstændig styring og overvågning af UVC-niveau, med mulighed for udlæsning af hændelser. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til UVC-lys eller læs mere om det på vores hjemmeside.

På YouTube kan du se videoer af nogle af vores produkter
Udbyder
NATDIS

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Danmark

Pernille Snitkjær
Telefon: +45 21223488

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.235