23948sdkhjf

Vintervedligeholdelse

Tilbydes
Udløber
5. juli 2022

Vintrene i Danmark er blevet mere uforudsigelige. Derfor er det nu mere end nogensinde vigtigt med en god og præcis aftale for vintertjeneste, der tager højde for dine behov og som er tilpasset de lokale forhold. Når du overdrager ansvaret for snerydning og glatførebekæmpelse til os i OKNygaard, tager vi det alvorligt og du behøver ikke længere bekymre dig om vintervejret.

Vi sammensætter en vinteraftale, der er skræddersyet til dine behov. Forskellige virksomheder har forskellige behov i forhold til vintervedligeholdelse fx snerydning og saltning. Du har måske behov for at få ryddet hele parkeringspladsen, inden medarbejderne møder ind om morgenen eller måske har du behov for, at beboerne i boligforeningen kan komme til skraldespandene uden problemer. Vi tager højde for hvilken tid på døgnet, du har behov for vintertjeneste, hvor ofte og hvor stort et areal, der skal ryddes.

Vi tilbyder

  • 24 timers beredskab med lokale medarbejdere, der overvåger vejrudsigten i dit område.
  • Vi salter med de nyeste produkter, miljørigtige og skånsomme, så du har en isfri belægning.
  • Med vores moderne vognpark har vi alt det nødvendige udstyr til alle typer arealer, store som små.
  • Manuel snerydning de steder, hvor maskinerne ikke kan komme til fx kælderskakter, trappeopgange, cykelskure og indgangspartier
  • Bekæmpelse af alger og mos. Læs mere her

Landsdækkende med lokalkendskab

Vi har snevagter i hele landet, som holder øje med de lokale forhold. Derfor bliver der taget højde for særlige vejrforhold – også i dit lokalområde. Vi indgår en klar og detaljeret aftale, hvor du tydeligt kan se præcis hvor, hvornår og hvordan der bliver ryddet sne og saltet hos dig. Det vil selvfølgelig også fremgå hvilken betalingsaftale, der er indgået. Vi sammenstykker en vinteraftale, der passer dig – og udover et fast rådighedsbeløb betaler du kun, når vi kommer.

Alle data for vintertjeneste bliver registreret i vores elektroniske system, der hjælper til med at optimere arbejdet hos vores kunder. Vores medarbejdere med deres lokalkendskab får på denne måde de bedste input til arbejdet med snerydning og glatførebekæmpelse.
Udbyder
OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand
Danmark

Kim Aaskov
Telefon: +45 27 87 74 51

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125