23948sdkhjf

Netværk for chefer

Tilbydes
Udløber
7. juni 2022

Er du chef for en afdeling eller for andre ledere, og har du flere års erfaring med strategisk ledelse? Få professionel sparring til dine ledelsesudfordringer i DI's netværk for chefer.

I dette netværk vil du møde andre chefer fra mange forskellige ledelseslag og brancher, der ofte har stået over for lignende udfordringer. Få viden, sparring og ny inspiration i netværket, der kan hjælpe dig til at udvikle dig selv i lederrollen.

Vær på forkant med ledelsestrends
I netværksgruppen arbejder vi med aktuelle trends og tendenser, så du har adgang til ny viden og værktøjer, du kan bruge i dit arbejde som chef. Temaerne udvælges efter medlemmernes behov, og kan f.eks. være strategieksekvering, global ledelse, ledelse i kompleksitet, effektivisering og bæredygtighed. 

Eksempler på temaer 

  • Forandringsledelse 
    Hvad skal vi være opmærksom på, når vi arbejder med forandringer, og hvilke erfaringer har FLSmidth gjort sig om forandringsledelse? Hvilke forandringer står du selv overfor i din virksomhed?
  • Fremtidens digitale ledelsesudvikling
    Hvordan kan man bruge digitale værktøjer til udvikling af ledere, og hvilke erfaringer har PostNord med digitale værktøjer i ledelsesudvikling? Sparringsmøde: Hvilken konkret udfordring står du overfor?
  • Udvikling af din ledergruppe
    Hvordan kan du skabe en stærk ledergruppen, der performer godt? Vi kommer blandt andet ind Team Performance-modellen som et værktøj hertil. Hør 2 konkrete cases fra netværkmedlemmerne.

Læs mere om netværket på DI's hjemmeside
Udbyder
DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Poul Hock
Telefon: +45 3377 3377


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.189