23948sdkhjf

Laserskæring ved Nørgaard Teknik

Tilbydes
Udløber
11. maj 2022

Har du et pladeemne, som du gerne vil have skåret? Så lad os hjælpe med det...

Hos Nørgaard Teknik tilbyder vi laserskæring af jeres pladeemner, hvor vi udfører laserskæring i bl.a. jern, rustfri stål og aluminium. Vi har med mange års erfaring i stålindustrien opbygget viden og erfaringer for optimering af processer, hvilket også gør sig gældende ved vores laserskærer.

Processen for laserskæren er optimeret med det automatisk indfødningssystem, hvor afhentning af plader sker via. plademagasinet og aflæsning sker ved twin-fork eller big removal teknologier.

Nutidens teknologier og tegneprogrammer tillader ofte at konstruktioner får forskellige og kompliceret udformninger, og her er laserskæring en yderst anvendelig til fremstilling af pladeemner. Pladeemnerne skæres efter en skærefil, som enten leveres af vores kunder eller udarbejdes af Nørgaard Teknik.

Fordelen ved at vi udarbejder skærefilerne er, at udfoldningen af pladeemner sker via. materialets egenskaber og er ligeledes afhængig af hvilke værktøjer som anvendes til den efterfølgende bukkeproces. Her har vi ved Nørgaard Teknik de nyeste teknologier tilgængelig samt mere end 20 års erfaring i bukning.

Foruden bukning tilbyder vi ligeledes at afgrate jeres pladeemner og andre emner i vores fladder, vibrations- og tromleafgrater, som der kan læses mere om her: 

Afgratning ved NT

Vi har ved Nørgaard Teknik øget fokus på at være fleksible og omstillingsparate, så vores kunder oplever hurtig ekspedering af ordre til levering af emner. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud.

Hvorfor vælge NT Laserskæring:

  • Vi har altid fokus på kundens behov
  • Vi har fagligt kompetente ansatte
  • Vi er specialiserede i individuelle løsninger, der løses i fællesskab
  • Vi er yderst omstillingsparate og fleksible
  • Vi ligger stor vægt på at levere kvalitetsarbejdeUdbyder
Nørgaard Teknik A/S

Nørgaard Teknik A/S
Nørgaardsvej 5
8963 Auning
Danmark

Nicki Andersen
Telefon: +45 87869089

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156