23948sdkhjf

Laserskæring fra Brimas

Tilbydes
Udløber
8. oktober 2021

Brimas A/S er specialister i laserskæring og har tre laserskæremaskiner. Laserne er både traditionelle CO2-lasere, samt nye fiberlasere. 

Laserskæremaskinerne er blandt branchens absolut bedste og er alle udstyret med fuldautomatisk load / onload systemer. Maskinerne er de mest præcise laserskærer maskiner i branchen og kan levere den ypperste kvalitet og skærehastighed. Virksomhedens seneste investering i laserafdelingen er en ny fuldautomatisk fiberlaser med load / onload, samt pladetårn med 20 hyllepladser. Dette setup giver Brimas optimal mulighed for ubemandet kørsel, hvilket er med til, at sikre, at kunden får hurtig levering til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Med laserskæring i kombination med vores dygtige smede, maskinteknikere og ingeniører kan vi fremstille branchens mest komplicerede opgaver i alle former for stål.

Udover laserskæring kan Brimas A/S varetage en eventuel videre forarbejdning efter laserskæring. Lige fra afgratning i Fladder-maskine, kantbukning, TIG-, MIG-, og MAG-svejsning til overfladebehandling i form af glasblæsning, bejdsning, elpolering, elforsinkning, galvanisering, maling eller aluksering/anodisering/eloksering. Brimas A/S tilbyder også valsning, svejsning, drejning og fræsning m.v.

Vi laserskærer emner ud fra dxf-filer, som enten kommer fra kunden selv, eller som vores egne ingeniører og maskinteknikere laver ved hjælp af tegneprogrammer som Autocad og Inventor. Såfremt kunden ønsker en 3-dimensionel afbildning af det færdige produkt, kan vi naturligvis også tilbyde det.

Brimas stiller store krav til virksomhedens laseroperatører i forhold til præcision og korrekt indstilling af laserskæremaskinen. Det ses ofte, at laserskårne emner har en større eller mindre grat på bagsiden af emnet. Denne ”grat” eller ”skæg”, som nogle kalder det, opstår såfremt laserskæremaskinen enten ikke er indstillet korrekt, eller ikke er serviceret og vedligeholdt efter leverandørens anvisninger.

Læs mere om l

aserskæring

her.
 
 

 
Udbyder
Brimas

Brimas
Satellitvej 10
8700 Horsens
Danmark

Thomas Iversen
Telefon: +45 20265556

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125