23948sdkhjf

Vi sælger REN LUFT! Arbejder du også på RENERE LUFT i produktionen?

Tilbydes
Udløber
28. februar 2022

Dansk topprofessor om coronavirus og indeklima (Berlingske s. 6, torsdag d. 1.10.2020). Artiklen handler ikke bare om virus, men generelt om luften indendørs:

 ”Tænk på coronavirussen som tobaksrøg….Prøv at forestille dig, at du sidder i det fri i halvanden meters afstand over for en ryger. Der er lidt vind og det generer dig ikke. Men sidder du i samme afstand inden døre i et rum som ikke er godt ventileret, begynder tobaksrøgen at hobe sig op og blive generende. Det er det samme med små spytartikler med virus – aerosoler. Udenfor blæser de væk og fortyndes lynhurtigt. Men sidder du indendøre, er der meget større risiko for at indånde partiklerne”
 
I samme artikel bliver problemer med slagteriernes indeklima kommenteret:
”..Og vi har set, hvor effektivt virus spredes på slagterier, hvor der er køligt, måske dårlig ventilation, og hvor der kan være larm, så medarbejdere råber til hinanden. Alle faktorer, der gør det lettere for virus at sprede sig”

REN LUFT - og ioniserig

UVC lys har fået meget opmærksomhed i forbindelse med corona-bekæmpelse. Hos FHS har vi også fokus på en anden teknik, hvormed vi allerede holder luften ren i over 500 fødevarevirksomheder i Skandinavien, nemlig IONISERING med Airgenics ioniseringsteknik.

Se vores video

om hvordan luften holdes ren i en produktion: Sådan "vandrer" problemerne/kontamineringen med luften. Når ionerne rejser med gennem luften opnår du ren luft.
 
Kort om ionisering:
Ionisering er en naturlig proces, som foregår alle steder. Både indenfor og udenfor. Ionisering er at konvertere et atom eller molekyle til en ion ved at tilføje eller fjerne ladede partikler såsom elektroner. I tilfældet af ionisering af luft, skabes ion-par bestående af en fri elektron og en positiv ion.

Et konkret eksempel på et ion-niveau indenfor i et produktionslokale er 0-10/cm3. Når vi i stedet opholder os udenfor i skov eller ved havet er der 200 - 1000 ioner. Og når vi oplever, at tordenvejr virker rensende på luften, så er det fordi at der over 14.000 ioner i luften/cm3.  FHS Scandinavia tilstræber at opnå ca. 1.000 ioner/cm3 i luften, når vi ioniserer med Airgenics teknologi. Det kalder vi at bruge naturens egen måde til at regenerere sig selv på, og matcher det ion-niveau, der naturligt er i luften, når vi f.eks. er i skoven eller ved havet.

Du kan læse mere om ionisering

her

og om test study om coronavirus og bi-polar ionisering

her

.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157