23948sdkhjf

Materials Catapult Center - Norner

Tilbydes
Udløber
18. september 2020

Det er en fornøjelse at meddele, at Norner AS bliver delejer af Future Materials Catapult Center - et nationalt testcenter for fremtidige materialer.

”Initiativtagerne bag Future Materials er meget glade for, at Norner AS vil være en partner og delejer i katapulten”, siger formand Håvard Moe og fortsætter: ”Norners verdensledende ekspertise inden for polymer- og plastindustrien styrker Future Materials' materielle bredde, samtidig med at virksomhedens filosofi om innovation, strategisk rådgivning og cirkulær økonomi er helt i tråd med fokusområderne for katapultcentret. ”

Future Materials Catapult Center er et nationalt testcenter for fremtidens materialer, der blev oprettet i efteråret 2017 af Arendals Fossekompani, Elkem, Mechatronics Innovation Lab, ReSiTec og University of Agder. Katapulten vil afkorte vejen fra idé til marked for norsk forretning ved at tilbyde testfaciliteter, ekspertise og netværk til udvikling af bæredygtige avancerede materialer og produktionsprocesser.

Siva, der udnævner de nationale katapultcentre i Norge, byder Norner varmt velkommen til katapultfamilien.

”Vi bygger en omfattende national struktur med katapultcentre for at hjælpe virksomheder i hele Norge. Med Norner som partner kan Future Materials Catapult hjælpe med ekspertise, netværk og testfaciliteter inden for en større portefølje af fremtidige materialer. Det vil være afgørende for mange virksomheders konkurrenceevne og værdiskabelse i Norge”, siger Siva CEO Ingrid Riddervold Lorange.

”Vi ser frem til at være en del af et så stærkt team, som Future Materials allerede er, og vi har god tro på, at vi kan videreudvikle Future Materials sammen som et førende center for fremtidige materialer både nationalt og internationalt. Plast og kompositter er en vigtig del af fremtidens materialer, og vi tror, ​​at eksisterende og fremtidige kunder vil have stor glæde og fordel ved, at katapultcentret nu dækker et så bredt område”, siger Kjetil Larsen, administrerende direktør for Norner.

 
Udbyder
Norner AS
Asdalstrand 291
3962 Stathelle
Norge

Ole Jan Myhre
Telefon: +47 35 57 80 00


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127