23948sdkhjf

Client Construction - Entreprenørkompetencer på rådgiverbasis

Tilbydes
Udløber
30. juli 2020

Det kan være svært at have mandekraft, tid og viden nok internt til at styre en kompleks byggeproces fra A-Z. Client Construction er en outsourcet byggeafdeling. Kompetencer leveret som separate ydelser på medgået tid eller som supplement til bygherrens egen organisation. 

Med en Client Construction organisering får man adgang til flere ressourcer og ekspertise, som tilsammen skaber de bedste betingelser for et projekt. En organisering hvor bygherre varetager den ledende og koordinerende rolle i projektets gennemførelse, ved brug af en juridisk og økonomisk uafhængig rådgiver. Det giver en robust byggeorganisation, der i alle byggeriets faser matcher de involverede parter, så bygherre er klædt på, når fx kontrakter skal underskrives og ansvar skal placeres.

 Forretningsområder:

Procesledelse
Entreprenørgranskning
Bygherrerådgivning
Teknik
Time Planner
Cost Planner

UVILDIG RÅDGIVNING I ALLE BYGGERIETS FASER

Med V2C’s kompetencer får man styring og kvalitetssikring af det projektarbejde, som rådgivere og entreprenører almindeligvis udfører på et byggeprojekt. Det gør arbejdsgange og processer mere effektive, da de er baseret på mange års erfaringer og viden fra entreprenør- og udføreleddet. Bygherren høster værdien!

Ved at vælge outsourcing frigives tid og energi til at fokusere på kerneforretningen – uden at bygherren afgiver sin indflydelse på projektet.

V2C kan levere hele pakken af kompetencer samlet, eller vi kan fungere som et fleksibelt supplement til den eksisterende byggeafdeling.

 Client Construction er et koncept, vi har udviklet, for at bygherre kan styre processerne omkring byggeriet og opnå maksimal indflydelse i samspillet med arkitekt, ingeniør, entreprenør, myndigheder og investorer.
Udbyder
V2C ApS
Torveporten 2
2500 Valby
Danmark

Telefon: +45 20605068


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.1