23948sdkhjf

Bygherrerådgivning - professionel styring af dit byggeri

Tilbydes
Udløber
4. juni 2020

D.A.I. er blandt de markedsførende inden for bygherrerådgivning og procesrådgivning. Et resultat af vores mangeårige samarbejde med et stort antal almene boligorganisationer og private bygherrer over hele landet.

Vores bygherrerådgivning tager sit afsæt i de bedste kompetencer fra vores planlæggere, ingeniører, arkitekter og projektledere. Målet er at sikre, at funktion, æstetik, tid, økonomi og kvalitet går op i en højere enhed, så vi sikrer det bedst mulige projekt for dig som bygherre .

Vores erfarne bygherrerådgivere hjælper dig med tryg og professionel styring af alle led i processen fra idé til aflevering af et færdigt byggeri, hvor vi har fokus på at klæde dig på til at træffe de rigtige beslutninger. Vi har gennem mange år oparbejdet en helt speciel kompetence inden for rådgivning af almene boligorganisationer i renoveringssager med støtte fra Landsbyggefonden og Byggeskadefonden.

Med D.A.I.’s erfarne bygherrerådgivere er private bygherrer såvel som almene boligorganisationer sikre på at få professionel sparring og kompetent rådgivning, uanset om drejer sig om procesplanlægning, budgetlæsning, valg af udbudsform, kompetent myndighedsbehandling, valg af konkrete bygningsprincipper, energitiltag og/eller stram styring af økonomien.

Vores bygherrerådgivning tilpasses naturligvis den aktuelle opgave og bygherre.

Du kan læse mere om D.A.I. på vores hjemmeside.
Udbyder
D.A.I. A/S
Holmstrupgårdvej 20A
8220 Brabrand
Danmark

Telefon: +45 87346600


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172