23948sdkhjf

PAVA Kompletbehandling - Rustbehandling til biler

Tilbydes
Udløber
16. oktober 2019

Den bedste undervognsbehandling får du hos PAVA. PAVA rustbeskytter din bil effektivt. PAVA gør det nemt at finde den rustbeskyttelse og behandling, der passer bedst til din bil og dens behov.

PAVA Kompletbehandling - Rustbehandling til biler

Få en grundig og effektiv PAVA Rustbehandling af bil: Undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. En Komplet behandling er den mest almindelige rustbehandling til biler brugt til almen kørsel.

For at opnå Levetidsgaranti skal biler op til 36 måneder have denne behandling som 1. gangs behandling. Samtidig anbefales denne type behandling ved genbehandling i tilfælde af opstået slid.

Sådan rustbehandler vi din bil
Vi gennemgår bilen og karosseriets tilstand, inden vi kontrollerer for lakskader. PAVA klargør bilen, dækker af, afmonterer hjul, inderskærme, bundplader, gummipropper. Herved kan vi garantere den optimale effekt af denne PAVA Komplet behandling.

Herefter vasker, afrenser, tørrer og lakbeskytter vi bilen, og der bores huller, hvis det er nødvendigt for at nå ud i alle hulrum. Først nu er bilen klargjort og er klar til at få sprøjtet et af PAVAs penetrerende rustbeskyttelsesprodukter ind i alle hulrum så som vanger, paneler, klapper og døre.

Dernæst behandler vi bilens undervogn med et af PAVAs slidstærke rustbeskyttelsesprodukt, der forlænger behandlingens effekt. Til sidst propper vi sprøjtehullerne til med gummipropper gennemvædet med rustbeskyttelse, vasker og tørrer din bil både indvendigt og udvendigt, så den er klar til at blive afhentet igen.

Kontakt dit lokale PAVA Center og hør om, hvilken PAVA rustbehandling din bil har brug for.
Udbyder
PAVA Produkter A/S
Mosevangen 8
9230 Svenstrup J
Danmark

Tanja Kristensen
Telefon: +45 98380500


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.145