23948sdkhjf

Landsdækkende service og rådgivning på gaffeltruck og kørende materiel

Tilbydes
Udløber
23. marts 2019

Vi ved bedre end de fleste, at gaffeltruck og andet kørende materiel er forudsætningen for effektiv logistik og høj produktivitet hos vores kunder. Står en maskine stille på grund af tekniske fejl, får det mærkbare praktiske og økonomiske konsekvenser. Netop dette faktum forpligter os til at yde det bedste i forhold til forebyggende vedligeholdelse og service.

Vi tilbyder et landsdækkende servicenet med 40 erfarne serviceteknikere og servicebiler, strategisk spredt ud over hele landet. Det betyder, at der altid er kompetent hjælp i nærheden, hvis en maskine ikke fungerer efter hensigten. Som en selvfølge indeholder hver enkelt servicebil desuden et komplet lager af de mest gængse reservedele samt moderne diagnose værktøjer.

Vores serviceorganisation styres centralt fra vores to hovedafdelinger. De ligger placeret i Odder lige syd for Aarhus og Ringsted lige midt på Sjælland. Moderne værktøjer som on-line tidsregistrering og rapportering, samt GPS-styring af servicebilerne er med til at sikre et præcist overblik, hurtig reaktion og effektivt arbejde.

Læs mere her.
Udbyder
ProTruck A/S
Jernaldervej 100
8300 Odder
Danmark

Intern salg
Telefon: +45 69663456
Fax: +45 69663457


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.123