Spica Technology | Vi fremmer vindens ydeevne

Tilbydes
Oprettet
Udløber
20. november 2018

Spica Technology fremmer vindens ydeevne med tilpassede styresystemer

Spica Technology er en international ingeniør- og vidensvirksomhed dedikeret til vindmølleindustrien. Vi er et team af specialister, der arbejder for at fremme ydeevnen af vindenergi gennem tilpassede kontrol- og styringssystemer til virksomheder i og omkring vindmølleindustrien. Spica Technology råder over egen produktion samt testfaciliteter og har salgskontorer rundt i Europa.

Vi har gennem 20 år i branchen genereret en stor erfaring og viden om vindmøller, elektronik og vindenergi, som har været med til at give os en unik position som producent af specialtilpassede styresystemer til vindenergiens OEM'er, servicevirksomheder og konsulent-/ingeniørvirksomheder på verdensplan.

Kvalitetssikret retrofit-løsninger til aldrende vindmøller

Ud over de tilpassede styringssystemer, som er kernen i vores forretning, har vores erfaring på området ført til en række egne, kvalitetssikret retrofit-produkter og -løsninger, hvor den mest betydningsfulde er vores Spica Retrofit Controller - et konkurrencedygtigt retrofit-styringssystem til en række af forskellige vindmølletyper.

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak og hør nærmere.
Udbyder
Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark

Benny Thomsen
Telefon: +45 22951440


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.198