Markiser fra Alux - Professionel solafskærmning

Tilbydes
Oprettet
Udløber
23. juni 2018

Alux markiser er høj kvalitet fra start til slut. De laves af stærke og langtidsholdbare materialer heriblandt duge, der både kan være solafskærmende og vandafvisende. Samtidig er markiserne utrolig vindstabile - Sun 5000 modellen er godkendt til vindklasse 3!

Alux markiser bestilles efter mål. Det vil sige, at du får en markise, der passer til formålet og til bygningens muligheder og begrænsninger. Du vælger selv markisens størrelse og udfald, dugfarve, forbommens størrelse, volant/kant eller ej, og om markisen skal styres manuelt eller elektrisk.

Alle markiser har brug for regelmæssigt eftersyn og eventuel service for at sikre, at delene fungerer optimalt. Markiser, der kører meget, får tidligere og oftere behov for service. Derfor tilbyder vi faste serviceaftaler, så din solafskærmning automatisk efterses med jævne mellemrum.

Er du interesseret i at høre mere, kontakt Alux på 70262140 og vi finder en konsulent i dit område, der kan råde og vejlede til den helt rigtige solafskærmning for dig.

Vi dækker hele landet, både med konsulentbistand, levering, montering og service.

Markiser, vinduesmarkiser/faldarmsmarkiser, skinnemarkiser, markisoletter, pergola markiser og mere mere.
Udbyder
Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark

Telefon: +45 70262140
Fax: +45 70262994


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.349