23948sdkhjf

Ecophon akustikløsninger til kontor

Tilbydes
Udløber
2. februar 2023

Åbne kontorlandskaber er efterhånden blevet normen, da designet fremmer kommunikation, samarbejde og kreativitet. Samtidig er uønsket støj den suverænt største årsag til utilfredshed på kontorer.

For at skabe kontorområder, hvor folk kan udføre en bestemt aktivitet - og somtidig føle sig godt tilpas - har Ecophon udviklet begrebet Aktivitetsbaseret Akustikdesign. Den akustiske løsning opnås ved at definere rummet ud fra tre perspektiver (aktivitet, mennesker, lokale) og finde det fælles grundlag, der er gavnligt for alle. 
Løsningen opnås derefter ved hjælp af en kombination af akustiklofter af høj kvalitet, frithængende enheder, vægpaneler og skærme.

Overvej disse spørgsmål, når du planlægger dit kontor:

  • Aktivitet: Hvad skal folk lave i lokalet - (tale i telefon, udføre gruppearbejde eller fokusere foran en computer)? Hvor meget tid skal der bruges på kommunikation og med hvem?
  • Mennesker: Hvem er de mennesker, der skal udføre aktiviteten? Er de mange eller få, unge eller gamle? Har de specielle behov? 
  • Plads: Er lokalet stort eller lille? Hvor er det placeret i forhold til andre kontorområder? Består det af hårde overflader som f.eks. bare betonvægge og lofter? Er der ventilatorer, projektorer eller andre lydkilder i nærheden?


Så hvordan kunne en løsning se ud?

Når du har overvejet de spørgsmål, der er relevant for dit projekt, er det muligt at finde akustiske løsninger, der sikrer en god og produktiv arbejdsplads. 

Det er vigtigt at huske på, at god akustik kan:

  • Reducere adrenalinniveauet med 30%
  • Forbedre opgavemotivation med 60%
  • Forbedre ydeevnen ved koncentrationskrævende opgaver med op til 50%
  • Forbedre ydeevnen ved hovedregning med 20%Udbyder
Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark

Telefon: +45 36770909

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141