23948sdkhjf

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S - totalrådgiver

Tilbydes
Udløber
19. juni 2022

Som totalrådgiver tilbyder vi at varetage byggeprojektet fra A-Z. Vi har rigtig mange års erfaring og har stor ekspertise i at rådgive og styre byggeprojekter, så bygherrens interesser varetages i alle faser af byggeriet og tidsplaner og økonomi overholdes.

Når vi indgår en aftale om totalrådgivning, sammensætter vi et specialistteam til opgaven. Vi har mange medarbejdere, der har været hos os i mange år, og derfor oplever bygherren ofte, at de har samarbejdet før. Det giver et smidigt projektforløb.

Vi har en særlig stor viden og erfaring med store boligforeningsprojekter og energirenoveringer, men har med vores mere end 60 år på markedet stort set varetaget alle opgaver indenfor totalrådgivning.

Som totalrådgiver varetager vi
• Programfastlæggelse
• Myndighedsgodkendelse
• Udbud
• Valg af leverandører herunder aftalegrundlag
• Tilknytning af evt. underrådgivere
• Projektering
• Tids- og realiseringsplan
• Økonomi
• Byggeledelse herunder fagtilsyn

I programfasen udarbejder vi i tæt samarbejde med bygherren programoplæg og byggeprogram, som efterfølgende danner grundlag for udbudsmaterialet.

Vi indhenter alle myndighedsgodkendelser og sikrer, at byggeriet overholder den gældende lovgivning.
I udbudsfasen udarbejder vi udbudsgrundlag og materiale til en eventuel prækvalifikationsrunde.
Vi afholder pris-/projektkonkurrence og udarbejder en anbefaling til bygherren. Vi sørger for indgåelse af alle aftaler med leverandører.

I projekteringsfasen sikrer vi, at de valgte løsninger svarer til det byggeri, som bygherren ønsker, og som er beskrevet i forhold til funktionalitet, energiforhold mv.

Vi styrer tids- og realiseringsplanen og sikrer at økonomien overholdes. I udførelsesfasen varetager vi byggeledelse og sikrer, at byggeriet forløber, som planlagt, at det lever op til alle lovkrav samt, at alle hoved- og fagentrepriser udføres korrekt.

Med Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN som totalrådgiver har du sikkerhed for en professionel og smidig proces og et byggeri til tiden.
Udbyder
Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S
Ceresbyen 75, 4.
8000 Aarhus C
Danmark

Jesper Lund
Telefon: +45 86273944

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.109