23948sdkhjf

RoboTool A/S - Intelligente robotanlæg. Vi kan sikre høj driftssikkerhed i din produktion.

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Vi kan designe og levere dit nye robotanlæg, så det har en stabil drift 24/7 og en høj oppetid. Dine produktionsprocesser kan fremadrettet komme til at fungere helt eller delvist med robotter.

Vores robotløsninger er ofte tjent hjem i løbet 2 år.

Vi har eksempelvis leveret en robotløsning til palletering af frossen ris og pasta hos Danrice A/S i Ørbæk. Efter de første 3 måneders drift blev oppetiden målt og beregnet - og resultaterne viste, at robot anlægget havde kørt med en oppetid på 99,5%.

Fabrikken på Fyn producerer 29.000 tons pasta og ris om året. Med blot 20 medarbejdere i produktionen på 3-holdsskift svarer det til 1.450 tons pr. medarbejder om året. Dermed er Danrice's fabrik i Ørbæk en af de mest effektive i verden indenfor denne branche.

Du kan læse hele casen her.Vi vil gerne være din samarbejdspartner, når det handler om at automatisere. Du kan få et uforpligtende robot-tjek, hvor vi gennemgår de produktionsprocesser, du har fokus på.

Ring til vores projektrådgiver Niels Hansen på tlf. 7697 8888 i dag og aftal et møde - eller send en email til Niels på nh@robotool.com.

OM ROBOTOOL
RoboTool er en moderne automationsvirksomhed og vores kernekompetence er robotteknologi og projektering af fuldautomatiske anlæg, hvori der indgår robotter.

Vores kundeportefølje indeholder blandt andre virksomheder som Orkla Foods i Danmark, Norge og Sverige, Novo Nordisk, Probio, CO-RO, Danrice, Arla Foods, og Ocean Prawns. Du kan se film og læse om konkrete cases og referencehistorier på vores webside.
Udbyder
RoboTool A/S

RoboTool A/S
Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Danmark

Uffe Rasmussen
Telefon: +45 76978888
Fax: +45 76978989

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125