23948sdkhjf

ISO 9001 - Kvalitetsledelse

Tilbydes
Udløber
3. marts 2021

Med en certificering af Jeres kvalitetsledelsessystem tydeliggør I Jeres engagement til konsistens, løbende forbedringer og kundetilfredshed. Det er håndgribelige forretningsmæssige fordele, som er vigtige i opbygningen af virksomhedens bæredygtige performance. ISO 9001 standarden indeholder nogle specifikke krav til et kvalitetsledelsessystem, der vil forbedre Jeres evne til konsekvent at levere produkter og tjenester, der opfylder kundernes krav – såvel som myndighedernes og lovgivningsmæssige krav.

En uafhængig vurdering samt en certificering af Jeres kvalitetsledelsessystem af DNV GL sender et klart signal til markedet, at I arbejder mod at implementere et effektivt kvalitetsledelsessystem i Jeres organisation.

Hvad er ISO 9001?
- ISO 9001 indeholder en model til et kvalitetsledelsessystem. Modellen fokuserer på effektiviteten af virksomhedens processer, som derved muliggør at opnå ønskede resultater.
- Standarden fremmer implementeringen af en proces tilgang, som lægger vægt på behov, merværdi, process performance og effektivitet samt en kontinuerlig forbedring gennem objektive målinger.
- Tidligere versioner af ISO 9001 var skræddersyet til produktionsindustrien og krævede en omfattende systemdokumentation. Den nuværende version er mere generisk og kan anvendes indenfor alle organisationer uanset type, størrelse og leveret produkt.

Læs mere om ISO 9001 certificering her
Udbyder
DNV GL Business Assurance Denmark A/S
Tuborg Parkvej 8 2
2900 Hellerup
Danmark

Kåre Appel Weng
Telefon: +45 39 45 70 25


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11