23948sdkhjf

Fabrikation af færdigretter o.lign.

Tilbydes
Udløber
17. november 2025

Fabrikation af færdigretter indgår i et indviklet produktionsmønster af automatiserede og manuelle processer, som kombinerer mange råvarer fra forskellige egne. Denne kompleksitet, hyppige skift på samlebåndet og produktionen af mange færdige produkter ved hjælp af samme redskaber er årsag til en betydelig risiko for krydskontamination (smag, farver, allergi, mikroorganismer).

Streng kontrol og gennemtestede procedurer er afgørende for at bevare den gode kvalitet og fødevaresikkerheden samt for at forhindre krydskontamination. Ethvert brud på disse standarder kan betyde store omkostninger – lige fra reduceret holdbarhed til tilbagekald af produktet og ødelæggelse af producentens integritet.

Ecolab tilbyder fødevareindustrien skræddersyede løsninger. Lige fra identifikation af hygiejneslip, via produkter og systemer til personlig hygiejne, hygiejne af åbne flader, overflader der benyttes til bearbejning af fødevarer og hygiejneovervågning til et unikt hygiejnekontrolsystem, som sporer og rapporterer alle hygiejnetiltag i en enkelt afdeling eller i hele virksomheden; Ecolab går ind for, at tingene hænger sammen og overholdelse af de nødvendige standarder. Vore kunder drager fordel af:

Det største udvalg af produkter til rengøring og desinfektion
De bedste servicemedarbejdere i branchen
Nye og værdifulde løsninger for alle sektorer inden for bearbejdning af fødevarer
Skræddersyede kontrol- og proceduresystemer


Her kan du følge et link til dit interesseområde
Udbyder
Ecolab ApS

Ecolab ApS
Høffdingsvej 36
2500 Valby
Danmark

Lars Houborg
Telefon: +45 36 15 85 05

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.126