23948sdkhjf
Del siden

Soft & Teknik A/S

Vi er en flok nørder, der har en vision om fortsat at være blandt de bedste inden for industriel automation. På tavleværkstedet bliver der skruet, loddet og testet på livet løs. På tegnestuen fyger de digitale data gennem luften og bliver til kreative løsninger. Og i kantinen svirrer de samme data i verbal form tilsat gode historier og dårlige vittigheder. Jo, Soft & Teknik er en virksomhed af nørder, som har det godt med hinanden og synes at det er det sjoveste i verden. Og når arbejdet er sjovt er ingen udfordring for stor. Vi bliver ved til vi har fundet den rigtige løsning.

Vi bruger mange ressourcer på uddannelse og udvikling af virksomheden og vores kompetencer. Vi er klar over at viden og talent ikke gør det alene. Pålidelighed og driftssikkerhed er lige så vigtige faktorer, når vi skal gøre os fortjent til kundernes tillid. Derfor udvikler vi hver eneste løsning, som var den til os selv. Af de bedste komponenter og med den største omhu.

Fra løsninger til koncepter
Der er sjovt at bygge tavler, men det er endnu sjovere at udvikle komplette systemer og løsninger og finde på koncepter, der gør kundernes produktionsprocesser mere effektive.

Soft & Tekniks styrke er vores praktiske tilgang til faget. Vi udvikler løsninger og koncepter, men vi bygger også produkterne og sætter dem i drift. Derfor kender vi til bunds de praktiske og fysiske hensyn, der skal tages for at få en løsning til at fungere optimalt.

Soft & Teknik A/S
Håndværkervej 3
9900 Frederikshavn
Danmark
CVR nummer: DK24257509
P nummer: 1006455716

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062