23948sdkhjf
Del siden

Sungrow

Sungrow Power Supply Co., Ltd. ("Sungrow") er et af verdens mest succesfulde invertermærker med over 224 GW installeret på verdensplan i 2021. Sungrow blev grundlagt i 1997 af universitetsprofessor Cao Renxian og er førende inden for forskning og udvikling af solenergi invertere med det største dedikerede R&D-team i branchen og en bred produktportefølje, der tilbyder PV-inverterløsninger og energilagringssystemer til forsyningsskala, kommercielle og industrielle og boligapplikationer samt internationalt anerkendte flydende PV-anlægsløsninger.

Med en stærk 25-årig track record inden for PV-området, producerer Sungrow kraftinstallationer i over 150 lande.

Som leder af innovation i solcelleindustrien besidder Sungrow et dynamisk teknisk R&D-team, som består af over 2600 ansatte. Virksomheden har også investeret sit eget in-house testcenter godkendt af SGS, CSA og TÜV Rheinland. I 2019 lancerede Sungrow verdens største inverterfabrik. Virksomhedens globale årlige produktionskapacitet når 140 GW, inklusive 20 GW oversøisk produktion.

Sungrow tilbyder en bred vifte af løsninger og tjenester, og er forpligtet til at levere ren strøm til alle og er standhaftige i sine bestræbelser på at blive den globale leder af ren strømkonverteringsteknologi.

Sungrow
Balanstrasse 59
81541 München
Tyskland
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047