23948sdkhjf

BOS Power A/S

Bertel O. Steen Power Solutions (BOS Power) er den nordiske importør og distributør af mtu-produkter fra Rolls-Royce Power Systems.

Vi leverer fremdriftssystemer og marinekraftsystemer, integrerede kraftgenereringssystemer og industrimotorer til C&I-markedet med fokus på kvalitet og pålidelighed. Vi beskæftiger os hovedsageligt inden for segmenterne: kommercial marine, power generation og industriel.

I Commercial Marine-segmentet leverer, integrerer og tilbyder vi livscyklussupport af dieselmekaniske og dieselelektriske fremdriftssystemer samt batterielektriske eller hybride fremdriftsløsninger.

I Power Generation-segmentet designer, leverer, integrerer og understøtter vi nødstrømssystemer, herunder containerløsninger og energilagringssystemer til kritisk infrastruktur, datacentre, industrianlæg og strømforsyninger.

BOS Power er importør og forhandler af:

BOS Power er beliggende i Danmark, Norge, Sverige og Finlandg Danmark med kontorer, værksteder og lagerlokaler. I Bergen - Norge, hvor hovedkvarteret er placeret, har virksomheden et moderne mtu-certificeret træningscenter, der dækker motorer og styresystemer.

Fakta om BOS Power A/S

Adresse
BOS Power A/S
Sydvestvej 142-146
2600 Glostrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 43293100

CVR nummer: DK26648475

P nummer: 1009156417

Ansatte: 190

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mette Kristensen
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 60463820

Send til en kollega

0.156