23948sdkhjf

Dansk Stenalæg ApS

Dansk Stenanlæg er specialister i stenbelægning og glatførebekæmpelse.Vi rådgiver, vejleder, opmåler og beregner, når vi udfører belægningsarbejde i hele landet.

Høj kvalitet er først og fremmest vigtigt for, at stenbelægning bliver en succes. Stenens kvalitet afgør, hvor længe man kan nyde resultatet af sin stenbelægning. Derfor benytter vi kun kvalitetssten til vores belægningsarbejde og udfører altid belægningen med kvalitetsmaskiner, som bidrager til en effektiv og skånsom arbejdsproces.

Stenbelægning er et bredt område, vi håndterer både større og mindre opgaver inden for håndlægning/ brolægning, der oftest kombineres med maskinbelægning. Maskinbelægning er den mest optimale arbejdsproces for både tidsplanen og for vores medarbejdere. Med maskinbelægning kan vi lægge 1m² fliser på én gang, hvilket speeder processen op, og gør det muligt for os at arbejde med en forholdsvis kort tidsplan til glæde for vores kunder. 

Vi er den professionelle sparringspartner, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og vi sikrer altid at udføre opgaverne til den rette tid.

Dansk Stenanlæg er ejet af Anders Svendsen, der har mere end 22 års erfaring i entreprenørbranchen.

Fakta om Dansk Stenalæg ApS

Adresse
Dansk Stenalæg ApS
Grønvej 37
8471 Sabro

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 40 98 58 04

CVR nummer: DK29833575

P nummer: 1012931464

Kontaktpersoner

Kristina Enevoldsen

Send til en kollega

0.108