23948sdkhjf

Energy Cluster Denmark

Energy Cluster Denmark er Danmarks klyngeorganisation for hele energisektoren.

Vi ser vind, gas, fjernvarme, el og transport som hinandens fælles, understøttende forudsætninger i fremtidens energisystem, og derfor arbejder vi for synergien og den teknologiske udvikling på tværs af energiområderne. Vi arbejder målrettet på at løse de konkrete udfordringer energisektoren står overfor samt for at sikre en grøn omstilling af Danmark.

Vores ambition er at skabe et dansk Silicon Valley for energi, og vi skal videreudvikle et energisystem, som allerede er i verdensklasse. Derfor hjælper vi med at facilitere og fundraise konkrete innovationsaktiviteter og innovationsprojekter, der altid involverer partnerskaber mellem små og mellemstore virksomheder, markedsledende virksomheder og førende forsknings- og videninstitutioner. Herigennem bidrager vi til at Danmark fastholder sin styrkeposition på energiområdet og forbliver verdensførende inden for energisektoren. 

Energy Cluster Denmarks fokusområder: 

  • Energiproduktion
  • Energiinfrastruktur
  • Energilagring
  • Energieffektivitet
  • Sektorkobling, systemintegration og digitalisering 

 

Energy Cluster Denmark har i dag 400 medlemmer og en projektportefølje på 800 mio. kroner.

Energy Cluster Denmark er resultatet af fusionen mellem energiklyngerne House of Energy, CLEAN Energi og Energy Innovation Cluster. Energiklyngen har hovedkontor i Aalborg, men har også, for at være tæt på medlemmerne, nationale kontorer i hhv.: Aarhus, Esbjerg, Fredericia, København og Sønderborg.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Energy Cluster Denmark

Adresse
Energy Cluster Denmark
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 36973670

CVR nummer: DK41343788

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Charlotte Lundsberg Baumgartner
Stilling: Project Manager

Mona Madsen

Send til en kollega

0.176