23948sdkhjf
Del siden

Albjerg's Maskintec A/S

Albjerg’s Maskintec A/S tilbyder opbygninger og løsninger inden for pneumatiske transportanlæg – lige fra mobile anlæg til montage på lastbiler og stationære anlæg til eksempelvis containeraflæsning. Derudover leverer vi cellesluser til industrielle formål, fx støvsugeranlæg til fabrikker, fødevareindustrier og fiskefoderanlæg.

Suge-blæseanlæg
Albjerg’s Maskintec A/S tilbyder opbygning af suge-blæseanlæg til ethvert behov, monteret på tip-trailer, forvogn-hænger, tankvogn, container, mv., samt stationære anlæg.

Albjerg Suge-Blæseanlæg opbygges i størrelser 4″, 5″ og 6″ og er konstrueret som et kompakt konsol som er let at montere og servicere, med firkantede aluminiumsdæmpere for optimal lyddæmpning og monteret tryk- og vakuumventil.

Cellesluser
Albjerg Cellesluser kan anvendes til en lang række formål inden for pneumatisk transport.

Cellesluser anvendes bl.a. til transport af korn og foderstoffer, træflis, træpiller og spåner, leca, kunstgødning og granulater, samt produkter til levnedsmiddelindustrien. Cellesluser er anvendelige til mobile anlæg, monteret på lastbiler, containere mv., samt til stationære anlæg særligt til den industrielle sektor.

Cellesluser kan produceres til forskellige drivmidler, mest anvendt er montering af oliemotor eller gearmotor.

Albjerg’s Maskintec A/S som underleverandør
Vi har de sidste par år investeret kraftigt i vores maskinpark, og kan nu tilbyde bearbejdningsopgaver på nogle af de nyeste Mazak CNC maskiner, bl.a. fræsearbejde på Mazak VCN 530C, drejearbejde på Mazak QT 250MYL og Mazak QT 350M.
Dertil kommer en lang række andre CNC maskiner - boreværk, drejebænke, fræsere, mv.
Læs mere på vores hjemmeside og se her hvad vi kan tilbyde.

Vores smede- og maskinværksted bliver i høj grad brugt til fremstilling og bearbejdning af emner som bruges til montage i vores egen produktlinje, men alle vores værksteder tilbyder underleverandørarbejde - lige fra enkeltstyk emner, eksempelvis emner til prototyper, samt større serieproduktion.

Vi tilbyder arbejde i alle ståltyper; sort, rust- og syrefast, aluminium og støbejern.

Vi gennemgår emnerne systematisk gennem hele produktionen for at sikre at kvaliteten er i top og de mest anvendte komponenter og reservedele har vi altid liggende fast på lager.

Vi konstruerer og producerer gerne specialkomponenter i tæt samarbejde med kunden.

Albjerg's Maskintec A/S
Gammel Sognevej 3
5771 Stenstrup
Danmark
CVR nummer: DK33766432
P nummer: 1016948299
11
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.037