23948sdkhjf

eviShine

eviShine er et af de stærkeste Energy Management Systemer i Danmark.

eviShine Energy Management System visualiserer professionelt og enkelt et samlet overblik over energidata. Systemet er udviklet af stærke danske softwareudviklere, der som de eneste i Danmark kan tilbyde ét system, der samler alle energidata på tværs af leverandører og energiformer.
 
Realtidsdata visualiserer energiforbruget

eviShine Energy Management System er et fleksibelt og skalerbart system. Det sikrer at brugerne med realtidsdata kan følge forbruget 24/7 herunder se, hvordan installationerne performer, og hvad den økonomiske konsekvens er. Det giver mulighed for løbende optimeringer og at spare tusindvis af kroner.
 
Kunderne er kommuner, regioner, statslige instanser, boligforeninger, ejendomsselskaber mv., der alle ønsker et samlet overblik over energiforbrug og produktion. Specialdesignede og kundespecifikke dashboards og rapporter visualiserer installationernes performance og ydeevne og giver et unikt overblik for ejere, økonomiafdelinger, teknikere, driftsansvarlige og energikonsulenter m.fl.
 
Grønt regnskab

eviShine tilbyder data til grønt regnskab og energiprofil. Visualiseringerne kan bruges til undervisningsformål på skoler, højskoler og videregående læreranstalter og kan skræddersyes til børn og unge i alle aldre samt professionelle brugere.
 
Komplet nøglefærdig energiløsning

eviShine A/S tilbyder ud over selve systemet at lede projektet fra start til slut. Vi sørger for at indhente tilbud og styre indkøb af underleverancer, installation af målere og konvertere, udvikler app og computerplatform og leverer en nøglefærdig løsning lige til at implementere. Vi har i snart 20 år arbejdet med industriel IT og er eksperter i at håndtere energiregistreringer. eviShine Energy Management System er som det eneste system i Danmark leverandøruafhængigt. Kunden ejer sine egne data.
 
Global repræsentation og markante kunder

eviShine A/S har formidlet eviShine Energy Management System globalt i en lang årrække. Systemet er bl.a. solgt til Norge, Sverige, England, Irland, Grønland Tanzania mfl. I Sverige er eviShine godkendt af Svenska kraftnät til at udstede elcertifikater. I Danmark har virksomheden markante kunder som Rigspolitiet, Det danske Forsvar, Bygningsstyrelsen, og flere end 40 kommuner m.fl.
 

Fakta om eviShine

Adresse
eviShine
Bautavej 1 A, Hasle
8210 Aarhus V
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70224711

CVR nummer: DK26539978

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jan Kannegaard

Send til en kollega

0.172